Απολογήθηκε ο Βερρής

01/07/2012 - 05:56
Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β΄ - Γ΄ Εθνικής απολογήθηκαν χθες ομάδες και εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Η πρώτη υπόθεση ήταν αυτή του Θρασύβουλου για τον αγώνα του κόντρα στην Ηλιούπολη, όπου ανάμεσα στο διαιτητικό τρίο ήταν και ο Δημήτρης Βερρής.
Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β΄ - Γ΄ Εθνικής απολογήθηκαν χθες ομάδες και εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση των στημένων αγώνων.
Η πρώτη υπόθεση που εκδικάστηκε ήταν αυτή του Θρασύβουλου για τον αγώνα του κόντρα στην Ηλιούπολη, όπου ανάμεσα στο διαιτητικό τρίο ήταν και ο Δημήτρης Βερρής του Συνδέσμου Λέσβου.


Ο Λέσβιος διαιτητής, που στο συγκεκριμένο ματς ήταν α΄ βοηθός, απολογήθηκε λέγοντας: «Δεν έχω ιδέα γιατί με κάλεσαν. Έπεσα από τα σύννεφα. Αυτή η κλήση μού έκανε πολύ κακό, γιατί ζω σε μια κλειστή επαρχιακή κοινωνία στη Λέσβο.» Ας σημειωθεί ότι ο Βερρής ως βασικό σημείο της υπερασπιστικής του γραμμής θέτει τη βαθμολογία που απέσπασε από τον παρατηρητή διαιτησίας και η οποία ήταν 8,5 με βάση το 10.
Ο δικηγόρος του Θρασύβουλου, Αργύρης Λίβας, υποστήριξε πως ο κ. Ρόδης που κλήθηκε σε απολογία δεν ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ το διάστημα στο οποίο αναφέρεται το κατηγορητήριο.

Ο μάρτυρας Κούγιας…
Στη συνέχεια, κλήθηκε ως μάρτυρας ο Αλέξης Κούγιας, που είπε: «Είναι γεγονός πως ο Τσακογιάννης είχε σχέσεις παντού. Διαιτητής ήταν ο Δημητρόπουλος, με τον οποίο είχε σχέσεις ο Τσακογιάννης... Επηρέαζε παίκτες, προπονητές ο Τσακογιάννης.... Νομίζω, πάντως, ότι ο Θρασύβουλος δεν είχε σχέση. Εμένα η ομάδα που δε θα βοηθούσα ποτέ είναι ο Θρασύβουλος. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ανέβει σα στραγάλια. Έχω καλή άποψη για τον κ. Ρόδη, δεν ξέρω αν με ξεγέλασε... Μέσα στο Θρασύβουλο υπάρχουν και... κακοί. Θέλω να πω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω υπέρ του Θρασύβουλου. Ο Δημητρόπουλος εκτελούσε αποστολές! Μπλέξαμε με κακοποιούς, αν δεν έμπαινες στο άρμα, δεν μπορούσες να ανέβεις... Η προσωπική μου κρίση είναι πως ο Δημητρόπουλος είναι ανήθικο πρόσωπο. Για την κ. Κουτσουμπού έχω άριστη άποψη.»
Από την πλευρά της, η Παναγιώτα Κουτσουμπού, επίσης βοηθός στον ίδιο αγώνα, τόνισε με τη σειρά της ότι δε γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση: «Επειδή είμαι διεθνής και παίζω ευρωπαϊκό αγώνα, αν δε βγει σήμερα απόφαση θα αποκλειστώ. Είναι άδικο.»
Τέλος, ο διαιτητής του περιβόητου ματς Αλέξανδρος Δημητρόπουλος είπε: «Είχα πάει καλά σε εκείνο το παιχνίδι. Η ΚΕΔ με όρισε σε τρία ακόμα παιχνίδια μετά από αυτό. Αυτό δείχνει ότι πήγα καλά σε αυτό το παιχνίδι.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey