Ανατροπή και πέναλτι

01/07/2012 - 05:56
Το κρουαζιερόπλοιο του Μιχαλάκη που ξεκίνησε από την Τζέντα με προορισμό τη Β΄ Εθνική, εδώ και πολύ καιρό περνά από το ποδοσφαιρικό «τρίγωνο των μηχανισμών» και περιμένουμε να δούμε αν θα αντέξει τους κραδασμούς.
Το κρουαζιερόπλοιο του Μιχαλάκη που ξεκίνησε από την Τζέντα με προορισμό τη Β΄ Εθνική, εδώ και πολύ καιρό περνά από το ποδοσφαιρικό «τρίγωνο των μηχανισμών» και περιμένουμε να δούμε αν θα αντέξει τους κραδασμούς. Το «Σάμινα», το γνωστό πλοίο που ναυάγησε στα ανοιχτά της Πάρου από κακούς χειρισμούς του καπετάνιου και του κατώτερου πληρώματος, αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή. Και ευχόμαστε το κρουαζιερόπλοιο του Μιχαλάκη να υπερβεί τις δυσκολίες και να φτάσει στο λιμάνι της Β΄ Εθνικής. Κι επειδή ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται, θα πρέπει λοιπόν ο Μιχαλάκης, τώρα στα κρίσιμα, να πάρει γερά το πηδάλιο στα χέρια του και να καταφέρει στις τελευταίες δύο αγωνιστικές να φτάσει στο στόχο του και το ναυάγιο να αποφευχθεί.
Και δε θεωρώ πως θα είναι αποτυχία να μη βγει η ομάδα πρώτη στο Πρωτάθλημα. Γι’ αυτό πιστεύω πως από το πλοίο πρέπει να πέσουν σωσίβια και βάρκες και για το άλλο ενδεχόμενο, των play-offs… Και εκεί χρειάζεται, καλώς ή κακώς, λεπτούς και εύστοχους χειρισμούς, ενδεχομένως και κάτω από το τραπέζι. Αλλά και επιθεώρηση στο πλήρωμα και στο πλοίο… Γιατί κανένας, μα κανένας ποδοσφαιρικός νηογνώμων επιθεωρητής δε θα μπορέσει να υπογράψει ξανά ένα καινούργιο ανάλογο μπάτζετ για επισκευή και δρομολόγηση για νέα γραμμή πρωταθλητισμού και συνέχειας του καραβιού.
Από εκεί και έπειτα, οι νέοι αγώνες, προτάσεις και απαιτήσεις τής Λίγκας 2 χρειάζονται καινούργιες διαπραγματεύσεις, στρατηγικές και χειρισμούς για τη συνέχεια αυτού του πλοίου. Γιατί, κακά τα ψέματα, χρειάζονται από του χρόνου άλλες στρατηγικές και προοπτικές για να μπορέσει να μπει η ομάδα δυνατά στον ανταγωνισμό της νέας εποχής και στο νέο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Το φετινό κρουαζιερόπλοιο του Μιχαλάκη, με τα πολλά λεφτά και τα λίγα μίλια, πρέπει να γίνει ένα υπερσύγχρονο ταχύπλοο και το σταματάω εδώ, γιατί ακόμη η χρονιά είναι σε εξέλιξη και οποιαδήποτε πιο συγκεκριμένη άποψη στην παρούσα φάση μπορεί να αποπροσανατολίσει…

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey