Τουρνουά Επιτραπέζιων Παιχνιδιών στο «Fisheye»!

01/07/2012 - 05:56
Σε εξέλιξη βρίσκεται από την προηγούμενη Δευτέρα το Τουρνουά Επιτραπέζιων Παιχνιδιών που το «Fisheye» προσφέρει στο κοινό της πόλης! Η αγωνία έχει κορυφωθεί για τους δεκάδες διαγωνιζομένους που έχουν δηλώσει συμμετοχή και μάχονται καθημερινά.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από την προηγούμενη Δευτέρα το Τουρνουά Επιτραπέζιων Παιχνιδιών που το «Fisheye» προσφέρει στο κοινό της πόλης! Η αγωνία έχει κορυφωθεί για τους δεκάδες διαγωνιζομένους που έχουν δηλώσει συμμετοχή και μάχονται καθημερινά, πάνω απ’ όλα για να διασκεδάσουν με τον ξεχωριστό αυτό τρόπο, στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον του μαγαζιού, αλλά φυσικά και για να κερδίσουν τον τίτλο του νικητή που θα τους φέρει κοντά σε μοναδικά δώρα!
Tichu, Jungle Speed, Trivial, Άποικοι του Κατάν, Κώδικας Da Vinci, και πολλά άλλα επιτραπέζια παιχνίδια που... μόνο στο «Fisheye» θα βρεις, θα δώσουν τον τίτλο του νικητή στον πρώτο, δεύτερο και τρίτο καλύτερο παίχτη από το κάθε παιχνίδι, οι οποίοι θα μοιραστούν δωροεπιταγές από γνωστά μαγάζια της πόλης (ρούχα, χαρτικά είδη, είδη δώρων και πολλά άλλα)! Κάποιοι τυχεροί θα κερδίσουν ακόμα και δωρεάν εύρεση κατοικίας!
«Fisheye»... Το διαφορετικό café που βρίσκεται κοντά μας λιγότερο από ένα χρόνο, αλλά έχει καταφέρει να γίνει το πιο αγαπητό και καθημερινό στέκι πολλών φοιτητών και νέων... Και αυτό γιατί το προσωπικό του αποτελείται από νέα παιδιά με όραμα και ιδέες που ξεφεύγουν από το κατεστημένο! Λίγοι είναι πλέον εκείνοι που δεν έχουν δοκιμάσει τα εύγευστα ρακόμελα και οινόμελα του Νίκου και του Ηλία στο μπαρ, ή που δεν έχουν παίξει κάποιο από τα πρωτότυπα επιτραπέζια παιχνίδια που υπάρχουν στο χώρο!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey