Μνήμες από το παρελθόν (ξανα)ξυπνούν στον Αιολικό, που υποδέχεται την Κυριακή στον Ταρλά, 29 χρόνια μετά τη μεγάλη στιγμή τού 1982 που σηματοδότησε με τη μεγαλειώδη νίκη επί της ομάδας του Βύρωνα την άνοδο στη Β΄ Εθνική, τον Αθηναϊκό.
Μνήμες από το παρελθόν (ξανα)ξυπνούν στον Αιολικό, που υποδέχεται την Κυριακή στον Ταρλά, 29 χρόνια μετά τη μεγάλη στιγμή τού 1982 που σηματοδότησε με τη μεγαλειώδη νίκη επί της ομάδας του Βύρωνα την άνοδο στη Β΄ Εθνική, τον Αθηναϊκό. Ο Αιολικός, με τη ψυχολογία στα ύψη από το σπουδαίο διπλό στην Κηφισιά επί του Ελπιδοφόρου, θέλει με μία νίκη να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην Κατηγορία, συνδυάζοντας νικηφόρα φυσικά το ιστορικό ραντεβού του με τον άλλοτε μεγάλο αντίπαλό του Αθηναϊκό.
Η διοίκηση της ομάδας, αλλά και οι παίκτες με τον προπονητή, ευελπιστούν σε μια καλή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, χωρίς να κρύβουν πια πως υπάρχει μία δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν αγκαλιάστηκε φέτος από τον κόσμο η φιλόδοξη και νεανική προσπάθεια του Αιολικού. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, δεδομένου και του ότι η ομάδα προέρχεται από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό και με τη συμβολική συνάντηση με τον Αθηναϊκό, πιστεύουν πως ο κόσμος θα έρθει με μεγαλύτερη μαζικότητα στον Ταρλά.
Αμφίβολος ο «Τσέτι»
Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, ο Κοκκινέλλης φυσιολογικά προβληματίζεται με την περίπτωση του Τσετιροκλή, που από την υπερπροσπάθεια να αγωνιστεί στην Κηφισιά επιβάρυνε την κατάστασή του και εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, με τον Κροτσίδα να διεκδικεί τη θέση του ενός από τους δύο αμυντικούς χαφ δίπλα από το Διονυσάτο.
Άλλα προβλήματα για την ώρα δεν υπάρχουν και στην ομάδα υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία πως ο Αιολικός θα πάρει μία ακόμη σημαντική νίκη, που θα τελειώσει και τυπικά το θέμα της παραμονής. Παράλληλα, δεν είναι μυστικό πως το παιχνίδι αυτό αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση για την εκκίνηση ενός νέου… ταξιδιού, στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, έναν θεσμό στον οποίο ο Αιολικός θέλει να διακριθεί και - γιατί όχι; - να αναδειχθεί για τρίτη φορά κυπελλούχος!