Είναι φανερό πως ο καθένας που βρέθηκε στη συνέλευση της Τρίτης, στο άκουσμα της πρότασης του κ. Ψαρρόπουλου για συγχώνευση, είχε διαφορετική αντίληψη της προοπτικής της.
Είναι φανερό πως ο καθένας που βρέθηκε στη συνέλευση της Τρίτης, στο άκουσμα της πρότασης του κ. Ψαρρόπουλου για συγχώνευση, είχε διαφορετική αντίληψη της προοπτικής της. Κάποιοι κατάλαβαν πως η συγχώνευση ευνοεί την ΑΕΛΚ στο να συνεχίσει ακόμα πιο δυνατή, το δρόμο της, με προίκα το όνομα του ΑΙΟ, κάποιοι άλλοι κατάλαβαν πως η συγχώνευση ευνοεί τον Αιολικό, με την μετάγγιση χρημάτων και… κυρίως «υγείας» από την Καλλονή, και κάποιοι άλλοι δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα!
Το μόνο σίγουρο είναι πως η πρόταση «ελέγχεται» και από την Καλλονή και από τη Μυτιλήνη και ενδέχεται σίγουρα αλλαγές. Αίσθησή μου είναι πως το «Αιολικός Καλλονής Λέσβου», αδικεί περισσότερο τον Αιολικό, αν και είναι σαφές πως η ΑΕΛΚ αυτή τη στιγμή βάζει πολλά περισσότερα επάνω στο «ζύγι» της συγχώνευσης από το δικό της σακούλι. Ο Αιολικός έχει να βάλει μόνο το (πολύ) βαρύ όνομά του. Όμως την αδικία αυτή που εντοπίζω εγώ, ο Αιολικός οφείλει να την αποκαταστήσει από μόνος του, για να διαπραγματευτεί επί ίσοις όροις ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Μαλλής είπε ότι μάζεψε από μία δική του επιτροπή, 250.000 ευρώ. Για την ακρίβεια, πήρε δεσμεύσεις για 250.000 ευρώ. Είναι δηλαδή ήδη πολλά βήματα μπροστά από τους Μυτιληνιούς.
Σε πολλούς δεν άρεσε το στυλ του κ. Μαλλή στη συνέλευση, όταν μίλησε. Γιατί όμως; Επειδή ανέδειξε με τα λεγόμενά του, την κατάντια του Αιολικού. Και αυτό πόνεσε. Η τοποθέτησή του όμως ήταν η πιο σοβαρή.
Για μένα, το ιδανικό όνομα είναι «Αιολικός Λέσβου», με πρόεδρο Καλλονιάτη, μισό - μισό συμβούλιο από Μυτιλήνη και Καλλονή και κύρια έδρα τον Ταρλά. Και φυσικά χωρίς δορυφόρο ομάδα στο Τοπικό. Τι νόημα έχει ο Αιολικός Μυτιλήνης στο Τοπικό με την υποστήριξη της ΕΠΣ; Σκοπός μας είναι μία ομάδα, συνέχεια του Αιολικού και της ΑΕΛΚ.