Όλα τα ίδια μένουν

01/07/2012 - 05:56
Άντε, μωρέ παιδιά. Πώς τα παίρνετε έτσι στραβά τα πράγματα; Ήρθε ο άνθρωπος να σας βοηθήσει υλικοτεχνικά, να σας στηρίξει ψυχολογικά, να σας εξυψώσει το ελληνοχριστιανικό φρόνημα και σεις τον πήρατε με τα αυγά και τα νεράντζια; Ανισόρροποι είστε εντελώς!
Άντε, μωρέ παιδιά. Πώς τα παίρνετε έτσι στραβά τα πράγματα; Ήρθε ο άνθρωπος να σας βοηθήσει υλικοτεχνικά, να σας στηρίξει ψυχολογικά, να σας εξυψώσει το ελληνοχριστιανικό φρόνημα και σεις τον πήρατε με τα αυγά και τα νεράντζια; Ανισόρροποι είστε εντελώς! Αν συνεχίσετε το ίδιο τροπάριο, θα χαλάσετε το καλό όνομα της Μυτιλήνης!!!
Είναι σωστό να αποτελούν τη μειοψηφία οι σώφρονες, οι λογικοί, οι καθωσπρέπει, που έσπευσαν να ζητήσουν αυτόγραφο από το σταρ της πολιτικής, Άδωνι Γεωργιάδη ή «μπουμπούκο»;
Θα δείτε πώς θα συμπεριφερθούμε εμείς εδώ στα Γιάννινα. Απ’ όσο ξέρω, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως θα εκδράμει σε πολλά νησιά και γνωρίζετε πως αυτοί οι φυτεμένοι από το πουθενά αλωνίζουν και προσπαθούν να κυριεύσουν το σύμπαν. Όπως ακριβώς κάνουν τα ζιζάνια στους κήπους. Σύμφωνα με αυτήν τη λογική, δεν αποκλείεται να επισκεφτεί ως υπουργός Ναυτιλίας και το νησί των Ιωαννίνων!!!
Ένα περίεργο πράγμα, όμως, το πώς γίνεσαι χοντρόπετσος μόλις καθίσεις σε υπουργική καρέκλα! «Είχα ένα υπέροχο ταξίδι στην Μυτιλήνη», δήλωσε. Νομίζω πως και τη μέρα σας χάσατε, και αξία τού δώσατε…
Κάπου εκεί στις μέρες του πολέμου, για να αλλάξω θέμα, νικητές και τροπαιούχοι, Έλληνες στρατιώτες και αξιωματικοί, παρελάσανε σε κάποια περιοχή της Ηπείρου. Δύο γυναίκες της περιοχής τα είχανε «μπλέξει» με δύο αξιωματικούς. Η μια με έφεδρο και η άλλη με μόνιμο. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των δύο γυναικών. Η κάθε μία ζητωκραύγαζε για το «δικό» της, προσπαθώντας να «σκεπάσει» την άλλη. «Ζήτω του εφέδρου» η μια, «ζήτω του μονίμου» η άλλη. Μόνο που στην ντοπιολαλιά άλλαξε η ηχητική, καθώς και το νόημα της ιαχής. Έβγαινε κάπως: «Ζήτου του ιφέδρου - Ζήτου του μουνίμου»!!!

Έτσι λοιπόν, για την εφεδρεία στο Δημόσιο, έχω να γράψω πως είναι πολύ «ζήτου του ιφέδρου - ζήτου του μουνίμου» κατάσταση!! Και δεν κουνιέται φύλλο…
Ίσως φταίει το ότι σε λίγες μέρες φτάνει η 6η δόση. Ίσως γι’ αυτό ησύχασε η πλάση. Άντε, μπας και βγάλουμε τα Χριστούγεννα με σχετική οικογενειακή γαλήνη. Τι και αν το «σκάσανε» 14 δισ. από τις ελληνικές τράπεζες μέσα σε ένα δίμηνο; Καλό σημάδι είναι αυτό. Οι μικροκαταθέτες τα «σηκώσανε» για να πληρώσουν τα πάγια και τα έκτακτα χαράτσια.
Δεν πιστεύω να νομίζετε πως «πέταξαν» από συγκεκριμένες τσέπες προς τις ελβετικές τράπεζες…
Ελπίζω πως δεν ακούτε αυτόν το Ζησιάδη, που μας ήρθε από την Ελβετία και κατασυκοφαντεί τους βουλευτές μας.
Έχετε στοιχεία, κύριε; Στον εισαγγελέα!!! Ειδάλλως αφήστε τους να συνεχίσουν απρόσκοπτα το, υπέρ του λαού, Θεάρεστο έργο τους. Φανταστείτε πως ακόμη και σήμερα τρέχουν για το καλό του λαού. Ακόμη και σήμερα τρέχουν να διορίσουν κόσμο στα super markets!!! Έτσι μαθαίνω τουλάχιστον…
Ο Πάγκαλος με είπε φασίστα ή κομμουνιστή, επειδή βρέθηκα να ψάχνομαι ανάμεσα στους «αγανακτισμένους». Το «μαλάκας» το γλύτωσα επειδή με το φτωχό μου μυαλό είμαι υπέρ τού Ευρώ.
Η Διαμαντοπούλου, αφού έφτιαξε και συμμετείχε στο ΠΑΣΟΚ minus, θυμήθηκε το ΠΑΣΟΚ plus!!!
Ο Παπαδήμος, ενώ παρουσιάζεται από όλους ως «αυτοτελής ιστορία», αποδεικνύεται ως τώρα απόλυτος συνεχιστής της προηγούμενης κατάστασης και γέφυρα που θα ενώνει το «πριν» με το «μετά».
Μωρέ, πώς γίνεται «όλα τριγύρω να αλλάζουνε και όλα τα ίδια να μένουν»;

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey