Φιλικό με τη Βέροια!

01/07/2012 - 05:56
Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σωτήρης Αντωνίου το τελευταίο διάστημα είναι το γεγονός πως δεν βρίσκει πλέον αντιπάλους για να δώσει φιλικούς αγώνες…
Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σωτήρης Αντωνίου το τελευταίο διάστημα είναι το γεγονός πως δεν βρίσκει πλέον αντιπάλους για να δώσει φιλικούς αγώνες… Το ότι η ΑΕΛΚ δεν έχει δώσει ως τώρα ένα πολύ δυνατό φιλικό, προβληματίζει σοβαρά τους ανθρώπους της ομάδας, που θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Η λύση τελικά ήρθε από τη Βέροια, με τη διοίκηση της Καλλονής να «κλείνει» με την «βασίλισσα του Βορρά» ένα σπουδαίο φιλικό στο «Κ. Κεντέρης» στις 29 Αυγούστου.

Με τσάρτερ

Το φιλικό αυτό ήταν στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό, αλλά όλες οι ενέργειες των κ.κ Βέρρου και Γώγου, έβρισκαν στον σκόπελο των εισιτηρίων. Κι αυτό γιατί ναι μεν βρίσκονταν εισιτήρια για την άφιξη της αντιπάλου ομάδας, δε συνέβαινε όμως το ίδιο με τα εισιτήρια της αναχώρησης. Η φόρμουλα που βρέθηκε τελικά ήταν η ναύλωση τσάρτερ για την αποστολή της Βέροιας, που αναμένεται τελικά στις 29 Αυγούστου στην Καλλονή, σε ένα φιλικό που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Ο αγώνας αναμένεται να γίνει στις 8 το βράδυ και φυσικά οι Καλλονιάτες βρίσκονται επί ποδός για το παιχνίδι αυτό. Η Βέροια αγωνίζεται φέτος στη Γ΄ Εθνική, ευρισκόμενη σε καθοδική πορεία, αλλά η ιστορία της είναι γνωστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η τελευταία μεγάλη ομάδα που ήρθε για φιλικό στη Λέσβο, θυμίζουμε πως ήταν ο Ατρόμητος Αθηνών, πέρυσι το καλοκαίρι, κόντρα στον Αιολικό. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey