Σκαλοχωρίτης: «Ευχή όλων μας ΥΓΕΙΑ & ΑΓΑΠΗ»

Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Φίλια [Vid]

09/12/2021 - 12:05 Ενημερώθηκε 13/12/2021 - 11:15

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη πλατεία της Φίλιας.

Μικροί και μεγάλοι «ντύθηκαν» με το πιο ζεστό τους χαμόγελο συμμετέχοντας στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και ακούγοντας τα κάλαντα από τα παιδιά του χωριού.

Γιορτινά εδέσματα & ζεστό κρασί προσφερόταν στους καλεσμένους, ενώ χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές αλλά και … φαγώσιμες δημιουργίες εκτέθηκαν δίνοντας μια χριστουγεννάτικη νότα.

Τα μικρά παιδιά είχαν την χαρά να ακούσουν Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια, να πάνε βόλτα με τον γαϊδαράκο, να βγουν φωτογραφίες στο «πούλμαν» των Χριστουγέννων της Φίλιας, να ρίξουν τα γράμματά τους στο γραμματοκιβώτιο που ήταν τοποθετημένο στο σπιτάκι του Άι Βασίλη και να βαφτούν με γιορτινές αποχρώσεις και τόνους χρυσόσκονης.

«Ευχή όλων μας Υγεία & Αγάπη» είπε ο πρόεδρος του χωριού, Σταύρος Σκαλοχωρίτης, ευχαριστώντας όλους όσοι συνεργάστηκαν γι’ αυτή την υπέροχη βραδιά.

Αναλυτικότερα συμμετείχαν οι Αθλητικός Σύλλογος Φίλιας, Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Ανάπτυξη», Σύλλογοι Γονέων - Κηδεμόνων Δημοτικού & Γυμνασίου, Σύλλογος Φιλιανών Μυτιλήνης, Ιππικός Σύλλογος «Άγιος Γεώργιος», Σύλλογος Φιλιανών Αθήνας και η Κοινότητα Φίλιας. Ακόμη συμμετείχαν οι Γιώργος Σταυρίδης, Μαρία Βαρδαξή, Ελένη Σιβρή, Δωροθέα Κικίνη, Ευαγγελία Μαρμάρου & Μυρσίνη Βαρδαξή.  Ακόμη στην διοργάνωση βοήθησαν τα καφενεία της αγοράς Νησιώτη & Φώτογλου που πρόσφεραν τραπέζια και καρέκλες για τις ανάγκες της εκδήλωσης, καθώς και οι Μπάμπης Λαούτατζης, Γιώργος Δεσποτέλλης, Λίτσα Δρούζα, Εριφύλλη Σαλατέλλη, Στρατή Τελωνιάτη, Χρήστο Πανταζή  Ζαχαρώ Καλφαγιάννη, Ελένη Βαρδαξή, Μαρία Βιολάτου, Παναγιώτα Αλεξέλλη.

You can be a Santa Claus

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν, καθώς η Κοινότητα σε συνεργασία με τους φορείς του χωριού διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την καμπάνια YOU CAN BE A SANTA CLAUS. Μέσα από την ανακύκλωση παιχνιδιών θα δοθούν στα παιδιά του χωριού -& όχι μόνο- παιχνίδια παραμονές Πρωτοχρονιάς.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey