Πολύ καλή εμφάνιση στα 20 χλμ. βάδην

Όγδοη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 για την Όλγα Φιάσκα

15/07/2023 - 19:00

Η Μυτιληνιά αθλήτρια την Τετάρτη 12 Ιουλίου κατέλαβε την 8η θέση στα 20χλμ. βάδην με 1 ώρα 37.45 και πρόσθεσε μία ακόμη καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Η Όλγα Φιάσκα που προπονείται με τον Θανάση Δεληγιάννη, ήταν η πρώτη ελληνική συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23 στο Έσπο της Φινλανδίας. 

Η αθλήτρια της Αθλοκίνησης στα πρώτα πέντε χιλιόμετρα της κούρσας ήταν στην πέμπτη θέση, ωστόσο μετά το 10ο χιλιόμετρο έπεσε, φτάνοντας μέχρι την 10η. Με αντεπίθεση στα τελευταία δύο χιλιόμετρα κατάφερε να ανακάμψει και να τερματίσει τελικά στην 8η θέση, πανηγυρίζοντας μάλιστα αυτή τη σημαντική της επιτυχία. Η Φιάσκα η οποία έχει ατομικό ρεκόρ 1.36.51, βελτίωσε το φετινό της 1.38.14 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Γαλλίδα Παουλίν Στέι με 1.31.17 και εθνικό ρεκόρ Γυναικών Κ23 και ακολούθησαν η Ιταλίδα Αλεξαντρίνα Μιχάι (1.32.32) και η Γαλλίδα Καμίλ Μουτάρντ (1.35.40). 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey