Ο Άντριου Χογκ θα φορέσει τα γάντια της Μάλτας και ο νεοαποκτηθείς Κενυάτης Γουερέ θα αγωνιστεί κόντρα στη Ζάμπια

Φεύγουν οι διεθνείς…

26/08/2015 - 16:59

Η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής που επιφυλάσσει πέρασμα από την Λεωφόρο και κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει ήδη ξεκινήσει στην Καλλονή.

Η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής που επιφυλάσσει πέρασμα από την Λεωφόρο και κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει ήδη ξεκινήσει στην Καλλονή.

Ωστόσο χθες ήρθε η ενημέρωση της κλήσης των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών της Κένυας και της Μάλτας για τους Πολ Γουερέ και Άντριου Χογκ. Οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις αναμετρήσεις των προκριματικών για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2017 και του Euro 2016.

Οι κλήσεις
Ειδικότερα ο Πολ Γουερέ θα βρίσκεται στην αποστολή της Κένυας για την αναμέτρηση κόντρα στη Ζάμπια που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο Ναϊρόμπι στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής για το 2017.

Που σημαίνει πρακτικά πως θα χάσει πολύτιμο χρόνο στην προσπάθεια προσαρμογής του στη νέα του ομάδα την Καλλονή.

Από την άλλη μεριά ο Άντριου Χογκ κλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών για το EURO 2016 με αντίπαλο την Ιταλία (3/9) και το Αζερμπαϊτζάν (6/9) και φυσικά δεν προκαλεί σε κανέναν έκπληξη η συμμετοχή του. Καθώς αποτελεί τη βασική επιλογή για τα καρέ της Εθνικής Μάλτας και μάλιστα φροντίζει να καταγράφει εντυπωσιακές εμφανίσεις από πέρυσι που εκτόξευσε τη δημοτικότητά του και τις… μετοχές του, με την καθιέρωσή του στα γκολπόστ της Καλλονής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey