×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Καλλονής έκανε ο δεκαπεντάχρονος Στρατής Τηνιακός.

Νίκη για Κ20

31/03/2015 - 17:45

Με ισοπαλία και τελικό σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε στο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος με γηπεδούχο την Καλλονή Κ17 και φιλοξενούμενη ομάδα την Κ17 του Πλατανιά.

Με 1-0 επικράτησε της Κέρκυρας Κ20 η Καλλονή Κ20 στο πλαίσιο της εξ αναβολής 7ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αγιάσου. Το σκορ του αγώνα άνοιξε νωρίς η γηπεδούχος Καλλονή με σκόρερ τον Γιώργο Ξύδα. Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε το 1-0 μετά από ατομική προσπάθεια από δεξιά εκμεταλλευόμενος σωστά τη μακρινή διαγώνια μπαλιά του Λαμπράκη. Από κει και μετά οι ρυθμοί και των δύο ομάδων έπεσαν, ενώ το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Καλλονή επέστρεψε με διάθεση να διευρύνει το σκορ, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.
Ισοπαλία η Κ17

Με ισοπαλία και τελικό σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε στο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος με γηπεδούχο την Καλλονή Κ17 και φιλοξενούμενη ομάδα την Κ17 του Πλατανιά. Ντεμπούτο με τη φανέλα της Καλλονής έκανε ο δεκαπεντάχρονος Στρατής Τηνιακός.
Το ματς, που έγινε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες σε έναν κακό λόγω βροχής αγωνιστικό χώρο, ξεκίνησε με την Καλλονή να φτάνει στο γκολ με τον Μοσχούδη στο 42΄ της αναμέτρησης. Στην επανάληψη η Καλλονή συνέχισε να ψάχνει για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Πλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 77’ με σουτ του Γιαννακίδη έξω από την περιοχή λόγω αμυντικής αδράνειας της Καλλονής.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΟΝΗ 20: Παπάζογλου, Γιουκαρής, Γιαζιτζόγλου, Καραγεώργης, Στάτης (81΄ Κατσαρός), Ξύδας, Τζελίδης, Σοφιάνης, Λαμπράκης (78’ Γκαμάγκας), Τριανταφύλλου, Κίστα (84΄ Παϊτέρης)

ΚΑΛΛΟΝΗ 17: Αλεξίου, Βουρλής (88΄ Τηνιακός Σ.), Τηνιακός Α., Θωμαΐδης (37΄ Φωτέλλης), Χατζέλλης, Κρητικός, Μερτζάνης (83΄ Βουτυράκης), Μοσχούδης, Τζανετέλλης (74’ Αλαγιάννης), Κονδύλας, Μπαστιάνος (25’ Χαμσαλάρι)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey