Βλέπει Ράμος, περιμένει Κόστλι

02/07/2013 - 18:25

Ο 24χρονος διεθνής Περουβιανός Κριστιάν Ράμος απασχολεί τις τελευταίες ώρες τη διοίκηση της ΑΕΛΚ και η περίπτωση του εξετάζεται.

Ο 24χρονος διεθνής Περουβιανός Κριστιάν Ράμος απασχολεί τις τελευταίες ώρες τη διοίκηση της ΑΕΛΚ και η περίπτωση του εξετάζεται. Στην ομάδα προτίμησαν να κλείσουν πρώτα το θέμα με τις ανανεώσεις των παικτών, με την τελευταία να είναι αυτή του Βλάση Καζάκη, και μετά τις επίσημες ανακοινώσεις των Χογκ και Φαρία, προσανατολίζονται να φέρουν και τις άλλες προσθήκες έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να αρχίσει η προετοιμασία. Λέγεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης,βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με υποψήφιους παίκτες και δεν αποκλείεται μέχρι τα μέσα της εβδομάδας να κλείσει κάποιον από αυτούς.

Ο αμυντικός Κριστιάν Ράμος σίγουρα και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση, αφού η Καλλονή υποφέρει στη θέση αυτή, ενώ ο Ηλίας Κώτσιος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα παραμείνει στην ΑΕΛΚ, με τον έμπειρο παίκτη να πολιορκείται από ομάδες, όπως ο Εργοτέλης και τα Χανιά, που θέλουν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Επομένως είναι ιδανική η περίπτωση του Περουβιανού στόπερ, ο οποίος έχει ύψος 1,83μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από την Σπόρτινγκ Κριστάλ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ουνιβερσιτάδ, Σαν Μαρτίν και Αλιάνζα Λίμα. Από τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίζεται στη Χουάν Αουρίτε με την οποία είχε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η απόκτηση του θεωρείται ιδιαίτερα θελκτική γιατί πρόκειται για διεθνή παίκτη, που με τη φανέλα της χώρας του μετρά 12 συμμετοχές και μάλιστα έχει παραστάσεις από διοργανώσεις, όπως το Κόπα Αμέρικα και το Κόπα Σουνταμερικάνα. Δεν αποκλείεται και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα και ο ποδοσφαιριστής να συμφωνήσει.

Από την άλλη, το θέμα του Μαραγκουδάκη φαίνεται να έχει ατονήσει μετά το θόρυβο που είχε γίνει, ενώ ο Νίκος Μιχαλάκης, ο Προκόπης Καρτάλης και ο Γιάννης Ματζουράκης θα περιμένουν λίγο ακόμη τον Κάρλος Κόστλι να αποφασίσει και να απαντήσει επιτέλους στην πρόταση που του έχει κάνει ο πρόεδρος της Καλλονής. Πάντως καθώς ο χρόνος πιέζει, η ομάδα δεν θα περιμένει για πολύ τον 30χρονο φορ ώστε σε περίπτωση που λάβει αρνητική απάντηση, να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Χθες το απόγευμα επρόκειτο να γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών ενόψει της νέας χρονιάς και ακολούθως να αρχίσουν τα… βάσανα της προετοιμασίας της ομάδας. Σταδιακά θα ενσωματώνονται και οι μεταγραφές που θα γίνουν, ενώ αυτό που πονοκεφαλιάζει όλους είναι το θέμα του γηπέδου και η διάθεση καρτών που θα επιφέρουν έσοδα στην ΠΑΕ. Πάντως, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των αρμοδίων που έγινε χτες το πρωί στην Αθήνα, αποφασίστηκε ότι τα έργα θα τα αναλάβει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Λέσβου, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες της Σούπερ Λίγκα.

 

Να ζήσουν

Δύο γάμοι ποδοσφαιριστών της Καλλονής πραγματοποιήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μετά από αυτόν του Τζίμη Βλαστέλλη, ο οποίος άνοιξε το χορό. Ο Λευτέρης Μάππας νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία, στα Μέγαρα, τόπο καταγωγής της νύφης, ενώ το δεύτερο μυστήριο έγινε την Κυριακή στο Μανταμάδο, όπου ο Γιώργος Μανούσος και η Νίκη Αμπουλού ένωσαν τις καρδιές τους παρουσία αρκετού κόσμου, που τίμησε το ζευγάρι. Από το «E-Sport» θερμές ευχές για βίον ανθόσπαρτον.

Ο Γιώργος Μανούσος παντρεύτηκε την Κυριακή που μας πέρασε, την αγαπημένη του Νίκη

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey