ΑΕΛΚ

Ανανέωσε και ο Καζάκης

28/06/2013 - 23:54

Σε μια ακόμη ανανέωση (13η) προχώρησε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με το Βλάση Καζάκη και για τον επόμενο χρόνο στο Πρωτάθλημα της Super League.

Σε μια ακόμη ανανέωση (13η) προχώρησε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με το Βλάση Καζάκη και για τον επόμενο χρόνο στο Πρωτάθλημα της Super League.

Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής αποδείχθηκε ο άτυχος της περασμένης χρονιάς, καθώς του παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα υγείας κοντά στα Χριστούγεννα και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα και τους συμπαίκτες, του, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα. Τώρα ο λαμπρός ποδοσφαιριστής είναι πλέον έτοιμος να μπει ξανά στο γήπεδο και να αποδείξει ότι αξίζει να φορά τη φανέλα της ομάδας. Στην επέκταση της συνεργασίας, φυσικά έπαιξε ρόλο και η άποψη του Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά τις ικανότητες του παίκτη και εισηγήθηκε στον πρόεδρο να παραμείνει στην ομάδα αφού πιστεύει στην αξία και τα προσόντα του. Χαρούμενος φυσικά δείχνει και ο ίδιος ο Καζάκης, που φέρεται αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και να αρπάξει την ευκαιρία… από τα μαλλιά.

Εκτός από τον Καζάκη, μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται η ΠΑΕ να προβεί στην ανακοίνωση και μιας νέας μεταγραφής από τους παίκτες με τους οποίους συζητά, αφού την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας.
Χθες το πρωί οι παίκτες πέρασαν τα εργομετρικά εν όψει της προετοιμασίας που αρχίζει, και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Έδειξαν πάντως μεγάλη όρεξη και διάθεση να τα περάσουν.

Γάμοι
Τέλος η εργένικη ζωή για δύο ακόμη ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Μετά τον Τζίμη Βλαστέλλη, ο οποίος άνοιξε το χορό των γάμων, άλλοι δύο συμπαίκτες του θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σήμερα στα Μέγαρα ο Λευτέρης Μάππας θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία, ενώ αύριο στην εκκλησία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο, στις 20:00, είναι η σειρά του Γιώργου Μανούσου να νυμφευτεί την αγαπημένη του Νίκη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey