Συνάντηση με επίκεντρο τα γήπεδα της Λέσβου

21/06/2013 - 15:24

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Λέσβου Γιάννη Βατό είχαν την Τρίτη οι Σταύρος Ψαρρόπουλος και Παναγιώτης Βάλεσης, λίγες μέρες μετά τη νίκη που σημείωσαν στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου.

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Λέσβου Γιάννη Βατό είχαν την Τρίτη οι Σταύρος Ψαρρόπουλος και Παναγιώτης Βάλεσης, λίγες μέρες μετά τη νίκη που σημείωσαν στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου. Το θέμα που τους απασχόλησε, ήταν οι λεσβιακοί αγωνιστικοί χώροι εν όψει της νέας περιόδου, που πρέπει άμεσα να βελτιωθούν στα περισσότερα γήπεδα του νησιού, ώστε τα πρωταθλήματα και οι ομάδες να μη συναντούν προβλήματα.

Ο Γιάννης Βατός ως άνθρωπος του αθλητισμού και ακόμα περισσότερο του ποδοσφαίρου, γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο και με τις πλούσιες γνώσεις που διαθέτει, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία του, κατάφερε να διασφαλίσει κάποια χρήματα, τα οποία ο Δήμος θα χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες βελτίωσης των γηπέδων που ανήκουν στη δικαιοδοσία του.

Έτσι λοιπόν, άμεσα, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Λ. και τον αρμόδιο για θέματα γηπέδων, Παναγιώτη Βάλεση, θα προβεί σε έλεγχο προκειμένου να καταγράψουν προβλήματα που τυχόν υφίστανται σε γήπεδα του νησιού, ώστε γρήγορα, εν όψει της έναρξης της νέας χρονιάς, να μπορέσουν να τα βελτιώσουν στοιχειωδώς, ώστε αυτά να είναι έτοιμα λειτουργικά για να υποδεχθούν τις ομάδες στα τέλη του επόμενου μήνα, για την προετοιμασία αλλά και για τους επίσημους αγώνες.

Από την πλευρά τους, Ψαρρόπουλος και Βάλεσης ευχαρίστησαν τον κ. Βατό για το ενδιαφέρον που δείχνει για την πρόοδο στο κομμάτι που λέγεται Αθλητισμός και Αθλητικές Εγκαταστάσεις και δήλωσαν ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι στη θέση αυτή βρίσκουν έναν άνθρωπο που δίνει χέρι βοηθείας για να πάει το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός μπροστά, ευελπιστώντας ότι για το χώρο θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey