Συμφωνία με Χογκ

20/06/2013 - 16:15

Ο 28χρονος διεθνής γκολκίπερ από τη Μάλτα (30 συμμετοχές) Άντριου Χογκ φαίνεται ότι θα αποτελέσει την πρώτη σημαντική μεταγραφή για την ομάδα της Καλλονής, ανοίγοντας το δρόμο και για τις άλλες που έχουν στο μυαλό τους διοίκηση και προπονητής.

Ο 28χρονος διεθνής γκολκίπερ από τη Μάλτα (30 συμμετοχές) Άντριου Χογκ φαίνεται ότι θα αποτελέσει την πρώτη σημαντική μεταγραφή για την ομάδα της Καλλονής, ανοίγοντας το δρόμο και για τις άλλες που έχουν στο μυαλό τους διοίκηση και προπονητής.

Ο Χογκ τη σαιζόν που πέρασε, αγωνίστηκε στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου Κύπρου, κάνοντας μια αξιόλογη χρονιά με αρκετές συμμετοχές, και έμεινε ελεύθερος να αναζητήσει σε άλλη ομάδα την τύχη του.

Έχει ύψος 1,83 μ., με πλούσια σωματικά προσόντα και είδε με καλό μάτι την ένταξή του στην Καλλονή στην πρόταση που του έγινε. Το μόνο που απομένει, είναι τα τυπικά ώστε η μεταγραφή να ανακοινωθεί και επισήμως από την ΠΑΕ, η οποία δείχνει έτοιμη να προβεί και σε περαιτέρω ενίσχυση, όπου τη χρειάζεται η ομάδα.

Από εκεί και πέρα, κρούση έχει γίνει και στον επιθετικό Δημήτρη Σουάνη, που είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Ξάνθης και τη χρονιά που πέρασε ήταν στην Κύπρο φορώντας τη φανέλα της Λεμεσού, και είναι κι αυτός ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει τη νέα χρονιά. Μάλιστα, ο Γιάννης Ματζουράκης γνωρίζει αρκετά καλά τον παίκτη από την κοινή τους συνεργασία πριν από λίγα χρόνια κι έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Σίγουρα θα είναι μια καλή επιλογή η απόκτηση του αξιόλογου ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης της Καλλονής. Οι συζητήσεις πάντως με τον 28χρονο επιθετικό βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γκόμεζ του Φωκικού, όπως και για το φορ Κάρλος Κόστλι, που ήταν στη Βέροια, περιπτώσεις που βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και για τις οποίες δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Δύσκολα μένουν…
Λίγες είναι οι πιθανότητες να ανανεώσουν με την Καλλονή ο Ουαλίντ Σερφά και ο Πατρίκ Ντιμπαλά, οι οποίοι θα αναζητήσουν σε κάποια άλλη ομάδα τη συνέχιση της καριέρας τους, ενώ πρόταση να παραμείνει έγινε στον Ηλία Κώτσιο, αλλά ο παίκτης δεν έχει απαντήσει ακόμη, αν και στην Καλλονή τρέχουν να κλείσουν τις ανανεώσεις και να βρουν λύσεις σε θέσεις όπου πονά η ομάδα. Αν ο Κώτσιος φύγει, τότε θα πρέπει να αποκτηθούν δύο στόπερ, αφού έχει μείνει μόνο ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει ανανεώσει τη συνεργασία του.

Κρούση σε «Λούτσι»
Το Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, με τον οποίο συνεργάστηκε στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο, θέλει για βοηθό ο Γιάννης Ματζουράκης, κάνοντάς του κρούση να επιστρέψει και αυτός στην Καλλονή. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αλλά ούτε και δύσκολη, και εξαρτάται από τον ίδιο το Λουτσιάνο αν θα αφήσει το Αιγάλεω στο οποίο είναι προπονητής από πέρσι το χειμώνα, για χάρη της Καλλονής ώστε να στελεχωθεί το τεχνικό τιμ.

Στα τέλη Ιουνίου ή αρχές του επόμενου μήνα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Το μέρος που θα επιλεχθεί για να γίνει η προετοιμασία, θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες, με πιο πιθανό το αθλητικό κέντρο στο Καρπενήσι. Αν δε γίνει εκεί, τότε η ομάδα θα μεταβεί στο εξωτερικό. Τέλος, στις 11 ή 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey