Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

Ανάβει η μάχη για τις εκλογές

31/05/2013 - 23:18

Φουντώνει η μάχη εν όψει των προγραμματισμένων από την ΕΠΣΛ εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, που θα γίνουν στις 12 Ιουνίου.Τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα άλλαξαν μετά την ανακοίνωση της Καλλονής ότι θα στηρίξει τους δικούς της ανθρώπους

Φουντώνει η μάχη εν όψει των προγραμματισμένων από την ΕΠΣΛ εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, που θα γίνουν στις 12 Ιουνίου.

Τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα άλλαξαν μετά την ανακοίνωση της Καλλονής ότι θα στηρίξει τους δικούς της ανθρώπους. Όλυμπος και Άναξος έβαλαν φωτιά, φέρνοντας αναταραχή και προσφεύγοντας δικαστικώς, με το αιτιολογικό ότι έγιναν τροποποιήσεις στο καταστατικό για τις οποίες δεν υπήρχε απόφαση γενικής συνέλευσης και άρα είναι παράτυπες. Στις 14 Ιουνίου ορίστηκε να γίνει η τακτική δικάσιμος, δηλαδή δύο μέρες μετά τις εκλογές που θα γίνουν από την Ε.Π.Σ.Λ..

Αυτό όμως αλλάζει τα δεδομένα. Αν το δικαστήριο θεωρήσει ότι στο καταστατικό όντως έγιναν παρατυπίες, τότε αυτομάτως οι εκλογές θα θεωρηθούν άκυρες και θα πρέπει να γίνει γενική συνέλευση ώστε να ορισθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους. Όπως λέγεται, πίσω από τις δύο αυτές ομάδες βρίσκεται η ΑΕΛΚ, η οποία επιθυμεί να βάλει στην Ε.Π.Σ.Λ. ανθρώπους που εμπιστεύεται απολύτως πως θα κάνουν σωστά και υπεύθυνα τη δουλειά τους, προσφέροντας έργο.

Σύμφωνα με το καταστατικό, το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι. Στην Ε.Π.Σ.Λ., πάντως, δεν ανησυχούν από το θόρυβο ο οποίος έχει ξεσπάσει και είναι έτοιμοι να επανεκλεγούν, αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα προτιμηθούν από τα σωματεία, να συνεχίσουν το έργο που έχουν ξεκινήσει εδώ και τετραετίες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey