ΒΟΛΛΕΫ

Πρώτη σύγκρουση Γέρας - Λήμνου, με φόντο τον τίτλο!

08/03/2013 - 15:08

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο χώρο τού βόλλεϋ, με τη διεξαγωγή του ντέρμπυ Παπάδος Γέρας - Λήμνος Sports Club για το Πρωτάθλημα των Ανδρών.

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο χώρο τού βόλλεϋ, με τη διεξαγωγή του ντέρμπυ Παπάδος Γέρας - Λήμνος Sports Club για το Πρωτάθλημα των Ανδρών.


Δύο ομάδες που αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και τη συμμετοχή στα μπαράζ για την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Ο Παπάδος Γέρας με τους περισσότερους παίκτες από την περσινή ομάδα τού ΓΑΣ Λέσβου και τον ίδιο προπονητή, το Σωκράτη, φιλοδοξεί αυτήν τη φορά να τα καταφέρει και να κάνει στο τέλος το όνειρο πραγματικότητα με το σύνολο που διαθέτει. Άλλωστε, οι άνθρωποί του αυτόν το στόχο έθεσαν από το ξεκίνημα της χρονιάς.


Από την άλλη, η ομάδα που δημιούργησε για πρώτη φορά στα χρονικά του νησιού ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς, ο οποίος δυστυχώς δε θα είναι στην ομάδα και στα παιδιά του, που αγάπησε και στήριξε όσο διάστημα ήταν κοντά τους. Αλλά θα τα καμαρώνει από ψηλά.


Οι Λημνιοί θέλουν να παίξουν σήμερα και για τον προπονητή τους, να νικήσουν και να του αφιερώσουν τη νίκη. Μέσα τους, η καρδιά τους το λέει ότι έχουν την ομάδα να τα καταφέρουν στο μικρό και καθοριστικό αυτό Πρωτάθλημα, έχοντας στην έδρα τους και το δεύτερο παιχνίδι.


Το ντέρμπυ θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, ωστόσο η ώρα έναρξης κρίνεται, τόσο από το σωματείο του Παπάδου Γέρας, όσο και από τους φίλους τού βόλλεϋ, απαγορευτική και έχει προξενήσει πολλά παράπονα, καθώς οι περισσότεροι φίλαθλοι της Γέρας δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey