Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και απαιτείται προσοχή

07/03/2013 - 15:42

Ο Θρασύβουλος μπορεί να πέρασε και η νίκη να κατακτήθηκε, όμως το πρόγραμμα για την ΑΕΛΚ μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Τώρα για την ομάδα της Λέσβου αρχίζουν τα δύσκολα και εκεί έχει πέσει η προσοχή και η συγκέντρωση όλων.

Ο Θρασύβουλος μπορεί να πέρασε και η νίκη να κατακτήθηκε, όμως το πρόγραμμα για την ΑΕΛΚ μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Τώρα για την ομάδα της Λέσβου αρχίζουν τα δύσκολα και εκεί έχει πέσει η προσοχή και η συγκέντρωση όλων. Το βαρύ πρόγραμμα με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο με εκείνη, θα κρίνει το στόχο της ομάδας του λεκανοπεδίου, αφού πλέον το Πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία και το παραμικρό λάθος ή απώλεια θα αποβούν καταστροφικά.

Ο Γιώργος Κόλτσης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Μπάμπη Τεννέ στη συνέντευξη Τύπου στο παιχνίδι με το Θρασύβουλο, θεωρεί ότι όλα τα παιχνίδια είναι κομβικής σημασίας και δήλωσε αισιόδοξος: «Η Καλλονή είναι μαθημένη να παλεύει στα δύσκολα και να τα καταφέρνει με τις δυνατές ομάδες.

Το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ασφαλώς και είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα πάμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Τη δική μας την ομάδα η τεχνική ηγεσία δεν την φοβάται. Στα δύσκολα παιχνίδια, και μέσα στο Βόλο, κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και στα επόμενα παιχνίδια με Νίκη και Εργοτέλη που ακολουθούν, θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική πειθαρχία που έχουμε, μπορούμε να πάρουμε και από αυτούς τους αγώνες βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.»

Σε ερώτηση του «Ε» αν η βαθμολογική θέση που κατέχει η ομάδα την αδικεί ενώ θα μπορούσε η συγκομιδή να ήταν μεγαλύτερη, ο συνεργάτης του Τεννέ απάντησε: «Πραγματικά αυτό που γίνεται φέτος, δεν έχει ξανασυμβεί. Συμμετέχουν σε ένα μαραθώνιο πάρα πολλές ομάδες και ιστορικές ομάδες με κόσμο. Πραγματικά θα γίνει μάχη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και αυτός που θα έχει μεγαλύτερο πάθος σαν ομάδα, θα είναι πιο συγκεντρωμένος και πιο πειθαρχημένος στα παιχνίδια και θα έχει και την τύχη - που και αυτή χρειάζεται -, πιστεύω ότι θα βγει νικητής. Εμείς είμαστε μια ομάδα που θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας. Όσο αφορά, τώρα, στη βαθμολογική συγκομιδή, συμφωνώ ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε πάρει ορισμένους ακόμη βαθμούς και να ήταν ακόμη ψηλότερα, αλλά έτυχε να παίξει με κάποιες ομάδες που θεωρητικά ήταν υποδεέστερες από εμάς, όπως την Επανομή και το Φωκικό, όπου οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες για να παιχθεί ποδόσφαιρο. Αν ήταν πραγματικές, τότε και εκεί θα είχαμε βαθμολογικά οφέλη. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αθηναίος τεχνικός θα έχει γεμάτο το οπλοστάσιο εν όψει Βόλου, αφού Σερφά και Κριπιντίρης εξέτισαν τις ποινές τους και ο Σιλιγαρδάκης, που δεν αγωνίστηκε, πήρε δυνάμεις για τις επόμενες μάχες που έρχονται.

Ο καινούργιος προπονητής τερματοφυλάκων των Νέων της Καλλονής, Γιώργος Σπετσιώτης

Έπιασε δουλειά

Δουλειά στην ομάδα των Νέων της Καλλονής έπιασε ο Γιώργος Σπετσιώτης, ο οποίος αναλαμβάνει την προπόνηση των τερματοφυλάκων. Ο 30χρονος πρώην γκολκίπερ του Διαγόρα είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B΄ και προσφάτως είχε παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής στη Μυτιλήνη. Διακρίνεται για τον πολύ καλό του χαρακτήρα, το ήθος, αλλά και την αγάπη, το πάθος που δείχνει για το αντικείμενο. Είναι γεννημένος το 1982 στη Μυτιλήνη και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε το 1997 με τη φανέλα του Αιολικού στην Δ΄ Εθνική, στον οποίο παρέμεινε έως το 2000.

Στην έως τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα έχει υπερασπιστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους την εστία τής ΑΕΛΚ, το 2001 (Α΄ Τοπικό) και το 2004 (Δ΄ Εθνική). Επίσης έχει διατελέσει χρέη τερματοφύλακα στον Ερμή (2002 - 2003, Α΄ Τοπικό), στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας (2005 - 2006, Δ΄ Εθνική) και στον Αστέρα Νίκης (2007 - 2009, Α΄ Τοπικό). Ακολούθως πάλι στον Ατρόμητο και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στο Διαγόρα, για να φύγει πριν από λίγο καιρό και να αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων στον Αιολικό, στον οποίο δεν έκατσε και πολύ.

Τώρα στην Καλλονή τού δίνεται η δυνατότητα να δείξει τις καλές του γνώσεις που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα και να βοηθήσει το τεχνικό τιμ και πολύ περισσότερο τα παιδιά.

Τέλος, την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής ανέλαβε ο πρώην τεχνικός της Καλλονής Σωτήρης Αντωνίου, αφού προηγουμένως αποχώρησε από την Κόρινθο όπου είχε αντικαταστήσει το Γιώργο Κούτση. Θα είναι η πρώτη φορά που ο Λαρισαίος τεχνικός θα εργαστεί στο Πρωτάθλημα της Football League.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey