Θα πρέπει να γίνει δυνατή και στα εκτός

27/02/2013 - 15:52

Η Παναχαϊκή πέρασε και ο βαθμός της ισοπαλίας κατακτήθηκε από την ομάδα της Καλλονής. Φυσικά έχουν ξεχάσει το αποτέλεσμα αυτής της αγωνιστικής, κοιτάζοντας πλέον μπροστά και στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που περιμένουν την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Η Παναχαϊκή πέρασε και ο βαθμός της ισοπαλίας κατακτήθηκε από την ομάδα της Καλλονής. Φυσικά έχουν ξεχάσει το αποτέλεσμα αυτής της αγωνιστικής, κοιτάζοντας πλέον μπροστά και στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που περιμένουν την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Στην ομάδα, όπως άλλωστε δήλωσε και ο συνεργάτης του Αθηναίου προπονητή, Γιώργος Κόλτσης, δεν έμειναν και τόσο ικανοποιημένοι από την ισοπαλία στον Πύργο, κάτι που ασφαλώς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε στους δημοσιογράφους, ο ίδιος ο Κόλτσης.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και οι χαμένες ευκαιρίες από Λεοζίνιο, Κάντζι και Μανούσο ήταν φαίνεται τα στοιχεία που έφεραν τη λευκή ισοπαλία, η οποία, σημειωτέον, ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά τον Εθνικό Γαζώρου. Μάλιστα, στην αγωνιστική αυτή ευνόησαν και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων με τις ισοπαλίες και αν η Καλλονή είχε κερδίσει, τότε κάλλιστα η βαθμολογική της θέση θα συγκέντρωνε δύο επιπλέον πόντους.

Το Πρωτάθλημα μπήκε στην τελική ευθεία και τα λάθη πλέον απαγορεύονται αν θέλει η ομάδα του Λεκανοπεδίου να πετύχει το στόχο της.

Ο Θρασύβουλος, που πέρυσι έκανε ζημιά, έρχεται την Κυριακή στη Μυτιλήνη και ακολουθεί το πέρασμα από το Βόλο κόντρα στη Νίκη. Στη συνέχεια υπάρχει η εμβόλιμη αγωνιστική, με τους παίκτες της Καλλονής να «ρεπάρουν», για να ακολουθήσει το ταξίδι στην Κρήτη κόντρα στον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Παιχνίδια-φωτιά, αναμετρήσεις υψίστου κινδύνου, όπου η ομάδα θα πρέπει να δείξει το πολύ καλό της αγωνιστικό προφίλ και να πάρει τα αποτελέσματα που θα την κρατήσουν μέσα στο στόχο της. Εκεί θα κριθούν. Βέβαια, η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει με τις πιο δύσκολες ομάδες και να πάρει αυτό που επιθυμεί. Θα πρέπει όμως να είναι και πιο ανταγωνιστική στα εκτός έδρας, ώστε να μη σπαταλά από εδώ και εκεί βαθμούς τους οποίους έχει άμεσα ανάγκη.

Στο παράξενο αυτό Πρωτάθλημα της Football League, μέχρι στιγμής, όλα τα έχουμε δει και θα δούμε κι άλλα μέχρι το φινάλε. Απώλειες έχουν όλες οι ομάδες, όχι μόνο η Καλλονή και αναποδιές σίγουρα θα υπάρξουν. Αρκεί φυσικά να μη λειτουργήσουν αρνητικά όταν στο τέλος γίνει ταμείο και μετρηθούν τα υπέρ και τα κατά της χρονιάς.

Θέλει προσοχή
Ο αντίπαλος της Κυριακής, ο Θρασύβουλος, παραμένει μια αξιόλογη ομάδα παρά τη δεινή της βαθμολογική θέση, η οποία δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν. Οι παίκτες του αγωνίζονται απελευθερωμένα, καθοδηγούνται από το Στάθη Σταθόπουλο και στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα της Φυλής έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Άλλωστε, όπως έχουμε γράψει, στο Πρωτάθλημα αυτό δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και όλα χρειάζονται την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία.

Ο Τεννές, χθες στην προπόνηση, ανέλυσε στους παίκτες τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν στον Πύργο, ζητώντας τους να ξεχάσουν την πατρινή ομάδα και να στρέψουν την προσοχή τους στο Θρασύβουλο και στο πώς θα τον νικήσουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πάλι αλλαγές στο σχήμα, αφού ο Τεννές θέλει να φρεσκάρει ακόμη πιο πολύ την ομάδα, ώστε οι, θεωρητικά, βασικοί παίκτες να παίρνουν και κάποιες ανάσες, όπως έγινε με την Παναχαϊκή. Όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν από τις προπονήσεις της εβδομάδας αυτής.

Στο νησί θα βρίσκεται ξανά από σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης, ο οποίος θα παραμείνει κοντά στην ομάδα για 10 περίπου μέρες, για να δει τον αγώνα με το Θρασύβουλο και να επισπεύσει τις εργασίες οι οποίες γίνονται στο γήπεδο των ΤΕΛ με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα. Αύριο μάλιστα θα έρθουν στο νησί τα πρώτα ρολά χόρτου για να τοποθετηθούν από την εταιρεία η οποία έχει αναλάβει το έργο, που θα παραδώσει σε 15 περίπου μέρες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey