Για δεύτερη φορά δεν έγινε το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Αιολικό και την Κηφισιά, αφού....

Η απεργία έκλεισε τις πόρτες και έστειλε τις ομάδες στο σπίτι τους!

20/12/2012 - 16:07

Την πρώτη φορά, η φιλοξενούμενη Κηφισιά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, δεν ήρθε στο νησί καθώς το αεροπλάνο που την μετέφερε, δεν προσγειώθηκε ποτέ. Τη δεύτερη φορά, έκανε τον κόπο να έρθει επειδή το είχε επιβάλει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όμως βρήκε την πόρτα του Σταδίου κλειστή και το κλειδί παρμένο.

Την πρώτη φορά, η φιλοξενούμενη Κηφισιά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, δεν ήρθε στο νησί καθώς το αεροπλάνο που την μετέφερε, δεν προσγειώθηκε ποτέ. Τη δεύτερη φορά, έκανε τον κόπο να έρθει επειδή το είχε επιβάλει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όμως βρήκε την πόρτα του Σταδίου κλειστή και το κλειδί παρμένο. Θα ακούνε «Λέσβο» οι Αθηναίοι και θα σκέφτονται αν πρέπει να μπουν στη διαδικασία να έρθουν, γνωρίζοντας και την οικονομική επιβάρυνση που απαιτείται αν η ΕΠΟ δε δώσει χέρι βοηθείας.

Αυτός είναι ο επίλογος της αναμέτρησης Αιολικός - Κηφισιά, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί χθες Τετάρτη (2:30), όμως λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του Δημοτικού Σταδίου το γήπεδο ήταν κλειστό, όπως και όλα τα γήπεδα ανά την Ελλάδα. Αποτέλεσμα, από πολύ νωρίς οι δύο ομάδες, καθώς και το διαιτητικό τρίο, να περιμένουν μάταια και υπομονετικά μήπως κάποιος σπάσει την απεργία - πράγμα ακατόρθωτο - και ανοίξει το γήπεδο.

Η διοίκηση του Αιολικού από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο γήπεδο και με συντονισμένες ενέργειες ενημέρωσε την Ε.Π.Σ.Λ. και ακολούθως την ΕΠΟ, μεταβιβάζοντας το πρόβλημα που υπήρχε με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Μάλιστα το μπαλάκι πέφτει τώρα στην τελευταία, η οποία με το έγγραφο που πήρε στα χέρια της, θα αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού. Σε καμμία περίπτωση ο Αιολικός δε φέρει την ευθύνη, διότι όταν η διοργανώτρια αρχή όρισε το εξ αναβολής παιχνίδι, δε γνώριζε ότι την ημέρα αυτή θα υπήρχε απεργία των εργαζομένων. Άλλωστε, και στην Αγιάσο να πήγαιναν τον αγώνα, δεδομένου ότι ο Αιολικός έχει δηλώσει και αυτή την έδρα, πάλι κλειστό θα έβρισκαν το Στάδιο.

Στις 2:30 το μεσημέρι, λοιπόν, ο διαιτητής της συνάντησης κάλεσε τους δύο αρχηγούς, τους ενημέρωσε για το πρόβλημα που υπήρχε και ακολούθως έκλεισε το φύλλο αγώνα, γύρω στις 2:45, όπως άλλωστε ορίζει ο ΚΑΠ.

Η αναβολή του παιχνιδιού ίσως λειτουργήσει θετικά για τον Αιολικό, με τα τόσο πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο πρόεδρος, Ταξιάρχης Βέρρος, προσπαθεί με όσους έχει κοντά του, να βρει επιτέλους τη βιώσιμη λύση που περιμένουν άπαντες στο σύλλογο, ώστε να ανακάμψει.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey