CUBA BREAK

14/12/2012 - 16:49

Και σε αυτό το κουπόνι θα επιλέξουμε σημεία με υψηλές αποδόσεις, φυσικά λαμβάνοντας υπ’ όψιν και το σχετικό ρίσκο που εμπεριέχεται. Θα ξεκινήσουμε το παρολί μας από την Πρέμιερ Λιγκ και θα δώσουμε έμφαση σε παιχνίδια που δε θα συγκεντρώσουν τα φλας σε αυτή την αγωνιστική.

Xαίρετε! Και σε αυτό το κουπόνι θα επιλέξουμε σημεία με υψηλές αποδόσεις, φυσικά λαμβάνοντας υπ’ όψιν και το σχετικό ρίσκο που εμπεριέχεται. Θα ξεκινήσουμε το παρολί μας από την Πρέμιερ Λιγκ και θα δώσουμε έμφαση σε παιχνίδια που δε θα συγκεντρώσουν τα φλας σε αυτή την αγωνιστική.

ΚΠΡ - ΦΟΥΛΑΜ
Πτωτικές τάσεις στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο εμφανίζει ο «άσσος» τής ΚΠΡ, πάρα το γεγονός πως οι γηπεδούχοι βάσει αποτελεσμάτων διαθέτουν τη χειρότερη έδρα της κατηγορίας. Προφανώς οι περισσότεροι παίκτες προτιμούν τη γηπεδούχο ομάδα λόγω της αναγκαιότητας που έχει για βαθμούς σε συνδυασμό με τη θελκτική τιμή του «άσσου». Η Φούλαμ δε λέει πολλά εκτός έδρας, αλλά το «Χ» θα το πάρει αρκετά εύκολα.
Εκτίμηση: X

ΣΤΟΟΥΚ - ΕΒΕΡΤΟΝ
Αρκετά σταθερή η Στόουκ στα τελευταία παιχνίδια της. Εντυπωσιακό το σερί των γηπεδούχων, οι οποίοι στα έξι τελευταία παιχνίδια τους παραμένουν αήττητοι και μάλιστα έχοντας σημειώσει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Έβερτον δεν κινείται ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά είχε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Η ροπή των φιλοξενουμένων προς τις ισοπαλίες μάς βολεύει και θα επιλέξουμε και σε αυτό το ισορροπημένο ματς το «Χ».
Εκτίμηση: X

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Τελευταία γίνονται αρκετά περίεργα πράγματα στην Ισπανία και αναφέρομαι στο ματς για το Ισπανικό Κύπελλο και τη νίκη-έκπληξη (;) της Θέλτα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ανάμεσα στην ασταθή Μαγιόρκα και την αδύναμη εκτός έδρας Μπιλμπάο μού αρέσει πάρα πολύ. Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα, οι γηπεδούχοι δε δικαιούνται να έχουν πολλές βλέψεις, όμως για κάποιο λόγο ο κόσμος τούς επιλέγει. «Κόντρα» εδώ και τώρα, με περισσότερη έμφαση στο «Χ».
Εκτίμηση: X


... + ΤΟ ΕΞΤΡΑ

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΑΛΑΓΑ
Θα μας τρελάνουν τελείως οι μπουκ με αυτά που κάνουν. Δυο νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει πετύχει η Σεβίλλη και παρ’ όλ’ αυτά η τιμή του «άσσου» απέναντι στην ασταθή αλλά υπολογίσιμη Μάλαγα δεν είναι η ενδεδειγμένη. Με άμυνα για τα πανηγύρια οι γηπεδούχοι και το Χ και το «διπλό» σε καλές τιμές για όσους βλέπουν τη φιλοξενούμενη να φεύγει αήττητη από το «Πιθχουάν». Δεν πέφτουμε στην παγίδα και επιλέγουμε ένα εύκολο over.
Εκτίμηση: Over


ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

> Τα νέα για την Άρσεναλ δεν είναι και τόσο καλά, καθώς η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει το... μεγάλο μπαμ για την απόκτηση του Θιό Γουόλκοτ. Ο Ιανουάριος είναι κοντά και όπως όλα δείχνουν, ο 23χρονος Άγγλος διεθνής θα μετακομίσει προς Τορίνο μεριά...

> Ξαφνικά ο Νούρι Σαχίν έχει γίνει το «μήλον της έριδος» για Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ. Ο Τούρκος διεθνής πήγαινε από δανεισμό σε... δανεισμό, αλλά οι Γερμανοί αποφάσισαν ότι τον θέλουν πίσω και μάλιστα άμεσα. Δεν είναι όμως στο χέρι τους, με τη Λίβερπουλ να έχει τον πρώτο λόγο για να τον κρατήσει στο «Μέρσεϊσάιντ».

> Όχι ακόμα... Ο Φέργκιουσον αντέχει και δε θέλει με τίποτα να αφήσει τον πάγκο τής Γιουνάιτεντ. Λογικά θα μας... ταλαιπωρεί και μετά την καταστροφή του κόσμου... Παρ’ όλ’ αυτά, θα πάει ένα «ταξιδάκι» μέχρι τη Νέα Υόρκη για να χρίσει ως διάδοχό του (;) τον Τζόζεπ Γκουαρντιόλα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey