ΑΕΛΚ

Διπλό χτύπημα!

23/08/2012 - 13:51

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ενισχύοντας την αμυντική της γραμμή. Την αρχή έκανε ο 29χρονος αμυντικός Ανέστης Αναστασιάδης.

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ενισχύοντας την αμυντική της γραμμή. Την αρχή έκανε ο 29χρονος αμυντικός Ανέστης Αναστασιάδης. Ο πρώην πλέον παίκτης του Παναιτωλικού, με συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και έφθασε χθες στο νησί για τα τυπικά. Ο Αναστασιάδης πριν έρθει στην Καλλονή, είχε συζητήσει με τον Εργοτέλη, ο οποίος τον ήθελε στο δυναμικό του, αλλά η μεταγραφή του στους Κρητικούς χάλασε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, οπότε ειδοποιήθηκε να έρθει στη Μυτιλήνη, αφού το ενδιαφέρον της Καλλονής ήταν μεγάλο. Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στον ΟΦΗ και ακολούθως αγωνίσθηκε στην Κέρκυρα, τον Ιωνικό και τον Εθνικό Αστέρα πριν πάει στο Αγρίνιο και στον Παναιτωλικό. Είναι ψηλός και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει πληθώρα αμυντικών, κάτι που σημαίνει ότι ο συναγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Αργά το απόγευμα, ακολούθησε η ανακοίνωση και μιας άλλης μεταγραφής, καθώς η Καλλονή συμφώνησε με τον 24χρονο πλάγιο αμυντικό Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, ο οποίος φορούσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου, μετρώντας 26 συμμετοχές. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι συστάσεις που τον ακολουθούν, είναι αρκετά καλές.

Δεν προχώρησε του Σωτηρίου

Απεναντίας, άδοξο τέλος είχε το θέμα με το γκολκίπερ Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος ναι μεν ήταν στην προετοιμασία στο Καρπενήσι, όμως η συνεργασία των δύο πλευρών σταμάτησε ξαφνικά. Ο Σωτηρίου δεσμευόταν με συμβόλαιο με τη Λάρισα και προσπάθησε να το λύσει με την αιτιολογία ότι η θεσσαλική ομάδα τού χρωστούσε χρήματα, τα οποία δεν μπορούσε να του δώσει. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που η Καλλονή δεν τον είχε ανακοινώσει. Η Λάρισα τού υποσχέθηκε ότι θα του καταβάλει το ποσό για να τον κρατήσει στη δύναμη της και έτσι ο Σωτηρίου, για να μη χάσει τα χρήματα του, επέστρεψε στην πρώην του ομάδα. Η Λάρισα όμως ενδιαφέρεται και για τον Σέρεμετ, τον οποίο θέλει να αποκτήσει και το ερώτημα είναι γιατί να θέλει να κρατήσει και τον Σωτηρίου. Εκτός και αν ναυαγήσει η περίπτωση του Σέρεμετ, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από την Καλλονή, σύμφωνα με πηγές.

Λύση από εξωτερικό

Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ,το όνομα του 32χρονου διεθνή τερματοφύλακα της Ραπίντ Βιέννης, Χέλγκε Πάιερ, «παίζει» για την Καλλονή, με τον Αυστριακό να αποτελεί μια αξιόπιστη λύση, αφού τα προσόντα του και η εμπειρία του είναι μεγάλη. Ο Χέλγκε είχε κοπεί λόγω τραυματισμού από το Euro, ενώ με την Εθνική της χώρας του, μετρά 20 συμμετοχές. Η περίπτωση ενδιαφέρει την Καλλονή, αφού πρέπει να συμπληρωθεί το ρόστερ των γκολκίπερ και ίσως οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για τη θέση αυτή. Ακόμη στην ομάδα θέλουν άλλο ένα δυνατό όνομα με ισχυρή ποδοσφαιρική προσωπικότητα, επιθετικό κορυφής, και για αυτό προσανατολίζονται σε έμπειρο ποδοσφαιριστή και με συμμετοχές από μεγάλο πρωτάθλημα. Μπορεί ο Βλάσης Καζάκης να ενισχύει την επίθεση, αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα τη γεμίζει, παίζοντας περισσότερο ως περιφερειακός. Ο Νίκος Μιχαλάκης θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να κάνει ένα ωραίο δώρο στον Τίμο Καβακά.

Μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία, οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις χωρίς να υπάρχουν προβλήματα.

Τέλος, ακόμη δεν έχουν απαντήσει στην πρόταση για φιλικό παιχνίδι στη Μυτιλήνη, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey