ΑΕΛΚ

Επέστρεψε στη βάση της

21/08/2012 - 14:10

Μετά από δεκαπέντε μέρες παραμονής στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, επέστρεψε σήμερα η αποστολή της Καλλονής στη βάση της και θα συνεχίσει εδώ τις προπονήσεις.

Μετά από δεκαπέντε μέρες παραμονής στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, επέστρεψε σήμερα η αποστολή της Καλλονής στη βάση της και θα συνεχίσει εδώ τις προπονήσεις.

Ο Τίμος Καβακάς και οι ποδοσφαιριστές του, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις συνθήκες που συνάντησαν στο Καρπενήσι και έκαναν ίσως την καλύτερη τους προετοιμασία, που θα αποδειχθεί εντός αγωνιστικών χώρων. Η τακτική, το πρέσινγκ, οι στημένες φάσεις, το δίτερμα και το μοναδικό φιλικό με τη Νίκη Βόλου, ήταν τα κυριότερα στοιχεία που διδάχθηκαν από την τεχνική ηγεσία, η οποία πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα στα τέλη του επόμενου μήνα, ενώ με τα φιλικά που θα γίνουν εντός και εκτός νησιού, το σύνολο θα δέσει στο βαθμό που επιθυμεί ο Τίμος Καβακάς.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΛΚ θα γίνουν μπροστά στο ένθερμο κοινό της Λέσβου στις 29 Αυγούστου κόντρα στον ενισχυμένο Παναιτωλικό, όπου θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Ακόμη ο κ. Καβακάς εξετάζει το ενδεχόμενο η ομάδα του να μεταβεί στην Τουρκία για ένα ή δύο φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες, ενώ φιλικά θα γίνουν σε Αθήνα και Βόρεια Ελλάδα. Στην ΠΑΕ αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο της πραγματοποίησης μιας ακόμη μεγάλης μεταγραφής μετά από αυτή του Βλάση Καζάκη, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επιθετικό εγνωσμένης αξίας που έπαιζε σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Είναι μια περίπτωση την οποία χειρίζονται ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης και ο τεχνικός της ομάδας και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, να υπάρξουν εξελίξεις.

Τέλος, ο Τίμος Καβακάς επιβραβεύοντας την συνέπεια που έδειξαν στην προετοιμασία οι ποδοσφαιριστές του, τους αντάμειψε με διήμερο ρεπό, το οποίο θα απολαύσουν σήμερα και αύριο, ενώ την Πέμπτη θα ξεκινήσουν και πάλι δουλειά. Με την αποστολή δεν ήρθαν ορισμένοι παίκτες, που έμειναν στην Αθήνα με άδεια της διοίκησης και του προπονητή, για να διευθετήσουν κάποιες υποχρεώσεις που είχαν και αναμένονται στο νησί την Τετάρτη.

Αποφασίζει η Σούπερ Λιγκ

Το μπαλάκι στη Σούπερ Λιγκ για Καβάλα, Βόλο και Ηρακλή, πέταξε η Φούτμπολ Λίγκ καθώς έθεσε ως προϋπόθεση για να δεχθεί στους κόλπους της τις τρεις ομάδες, την αύξηση σε 18 των ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας, με την ταυτόχρονη αύξηση από τρεις σε πέντε των συλλόγων που θα προβιβαστούν από τη Β΄ εθνική. Διαφωνίες υπήρξαν από άλλες ομάδες, όπως αυτή της Λάρισας, για την συμμετοχή των τριών ομάδων στη Β΄ Εθνική. Ακόμη η Παναχαϊκή κατέθεσε έγγραφο υποστηρίζοντας ότι αύξηση ομάδων από κατώτερη κατηγορία, μπορεί να αποφασιστεί από γενική συνέλευση μόνο για την μεθεπόμενη περίοδο οπότε το αίτημα που αφορά την τρέχουσα περίοδο, είναι παράνομο. Για να γίνει δεκτό λοιπόν το αίτημα, θα πρέπει να ψηφιστεί παμψηφεί διότι μόνο τότε διορθώνονται όλες οι νομικές παρανομίες. Έστω και μία μειοψηφία να υπάρξει, δεν διορθώνεται η ακυρότητα. Εφόσον αυξηθούν τελικά οι ομάδες σε 21, τότε θα πρέπει να υπάρξει αναλογική αύξηση των χρημάτων που θα δοθούν από τον ΟΠΑΠ και την τηλεόραση ώστε να μειωθεί το ποσό που θα πάρουν οι ήδη υπάρχουσες 18 ομάδες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey