Στο ψάξιμο για παίκτες και προπονητή

02/08/2012 - 14:21

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Αιολικό καλά κρατεί, με τους διοικούντες να ανιχνεύουν καθημερινά παίκτες που μπορούν να παίξουν στην ομάδα την ερχόμενη χρονιά.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Αιολικό καλά κρατεί, με τους διοικούντες να ανιχνεύουν καθημερινά παίκτες που μπορούν να παίξουν στην ομάδα την ερχόμενη χρονιά. Αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί για την ώρα πού θα αγωνιστεί το σωματείο τη νέα χρονιά, εν τούτοις η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη και να ενισχυθεί για κάθε ενδεχόμενο, κατ’ αρχήν με την προσθήκη ποδοσφαιριστών και φυσικά με την έλευση προπονητή που θα αναλάβει τον Αιολικό.

Γίνονται συζητήσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή μεταγραφών έχει έρθει ήδη σε επαφή με ορισμένους μεταγραφικούς στόχους, με τους οποίους αναμένεται να γίνει και η πρώτη επικοινωνία ίσως και σήμερα. Μέσα στα ονόματα που «παίζουν» είναι και εκείνο του πρώτου σκόρερ της Θύελλας Πηγής, Βασίλη Καλλιμαντζέρου, στον οποίο έγινε μια πρώτη κρούση και όπως φαίνεται ο έμπειρος γκολτζής το βλέπει θετικά. Παράλληλα, ο Αιολικός θα αποκτήσει τελικά το Γιώργο Καπταγιάννη, ο οποίος ήταν δανεικός από τη Γέρα για δύο συνεχόμενα χρόνια, όμως τώρα η ομάδα της Μυτιλήνης θα τον αγοράσει. Όπως όλα δείχνουν, και ο τερματοφύλακας που θα υπερασπίζει τα δοκάρια του συλλόγου θα είναι νεαρής ηλικίας και από το νησί.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή, υπάρχει σιωπή. Η διοίκηση εξετάζει λύση από την Αθήνα, με το όνομα του Γιώργου Θανέλα να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι του έγινε κρούση και εκείνος το εξετάζει. Δεν αποκλείεται, όμως, να είναι και προπονητής από το νησί, με πρώτο φαβορί το Φώτη Κοκκινέλη, ο οποίος αποχώρησε από τη Γέρα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται εξελίξεις και το θέμα να κλείνει, μια και ο χρόνος πιέζει ιδιαίτερα πλησιάζοντας στις μέρες που πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey