Μεγάλη επιτυχία του Λέσβιου κωπηλάτη, που χάρισε στο σύλλογό του το χρυσό μετάλλιο στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Η δύναμη του Παράκοιλα χρύσωσε το ΝΑΣ!

25/04/2012 - 15:10

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Μυτιληνιό αθλητή Παναγιώτη Παράκοιλα, ο σύλλογός του, ο ΝΑΣ Πειραιώς, κατάφερε να διακριθεί και να κατακτήσει μετάλλια στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που έγινε στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Μυτιληνιό αθλητή Παναγιώτη Παράκοιλα, ο σύλλογός του, ο ΝΑΣ Πειραιώς, κατάφερε να διακριθεί και να κατακτήσει μετάλλια στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που έγινε στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ο πρώην κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης ήταν από τους κορυφαίους στο τετραπλό σκιφ των ανδρών και με τη δύναμή του παρέσυρε στο θρίαμβο και τους συναθλητές του στη βάρκα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Μια παλικαρίσια νίκη, αφού άφησαν εκτός μεταλλίου τούς εδώ και χρόνια πρωταθλητές, τα αδέλφια Γκοντούλα, που αρκέστηκαν στη δεύτερη θέση. Το επίτευγμα αυτό έφερε τεράστια επιτυχία για το σύλλογο, γιατί δίνει τώρα στα παιδιά το δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, να δώσουν το παρών και να μπορέσουν να διακριθούν.

Απόλυτη ικανοποίηση
Ο προπονητής του Παναγιώτη Παράκοιλα, κ. Τάκης Λιβανός, αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του χρυσού, τόνισε: «Στα έξι χρόνια που βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, εκτιμώ ότι φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά μας. Πήραμε τρία χρυσά, τέσσερα αργυρά και ένα χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θεωρώ ότι μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μας αυτή έχει ο Παναγιώτης Παράκοιλας, ο οποίος μάς έχει βοηθήσει πολύ. Ο σύλλογός μας αποτελείται από πρωταθλητές που υπόσχονται πολλά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής, που συνεχάρη τους αθλητές του για τις επιτυχίες που είχαν.

Στους ίδιους αγώνες, ο Λημνιός παγκόσμιος πρωταθλητής Παναγιώτης Μαγδανής του Ν.Ο. Λήμνου αρκέστηκε στην 3η θέση στο σκιφ ελαφρών βαρών, και μάλιστα τον προσπέρασε και ο συναθλητής του Κόνσολας, που τερμάτισε στη 2η θέση. Ο Ν.Ο. Λήμνου είχε ακόμη μια 3η θέση, στο τετραπλό σκιφ, μετά από καλή κούρσα που πραγματοποίησαν οι κωπηλάτες του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey