Με τριάρα χτύπησαν οι μικροί τής ΑΕΛΚ

Σκόρπισε και τη Λάρισα

19/04/2012 - 13:08

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Νέων τής ΑΕΛΚ, κερδίζοντας στο γήπεδο της Αγιάσου 3-1 την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας για το Πρωτάθλημα Κ20.

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Νέων τής ΑΕΛΚ, κερδίζοντας στο γήπεδο της Αγιάσου 3-1 την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας για το Πρωτάθλημα Κ20. Αν και η Καλλονή βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, από το 37΄ με γκολ του Γκαλίτσιου, στην επανάληψη οι αλλαγές του Δημήτρη Γαβαλά μεταμόρφωσαν την ομάδα του, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Στο 58΄ ο Ευαγγελιδάκης με άπιαστο σουτ, μετά από προσπάθεια του Μ. Σαμπάνη, ισοφάρισε σε 1-1 και παρά τις αμέτρητες ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στη συνέχεια, το 2-1 ήρθε στο 75΄, μετά από άψογο συνδυασμό Ντάμπου, Γιουκαρή και Μπριλάκη. Ο τελευταίος με ασίστ έβγαλε σε θέση βολής τον Μπουρού και αυτός πλασάρε το Θεσσαλό τερματοφύλακα κάνοντας το 2-1. Η νίκη της Καλλονής σφραγίστηκε στο 90΄, πάλι με σουτ του Μπουρού.

Με τη νίκη αυτή έφτασαν τους 17 βαθμούς, ενώ έχουν και τρία εντός έδρας παιχνίδια λιγότερα. Το ερχόμενο Σάββατο οι μικροί τής ΑΕΛΚ θα αντιμετωπίσουν στη Θράκη τον Πανθρακικό.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καρμίρης.

Η σύνθεση της ΑΕΛΚ: Γόμος, Τσακίρης, Σταυρινός, Τριλιανός, Γ. Σαμπάνης, Ντάμπος, Γιουκάρης, Κίστα, Ευαγγελιδακης, Μ. Σαμπάνης, Μπουρούς

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey