
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Ασφαλώς η παρουσία μιας τόσο δημοφιλούς εκπομπής όπως το master chefκαι μάλιστα σε περίοδο υψηλής τηλεθέασης στη Λέσβο, πρόσφερε στο νησί μας μια εξαιρετική διαφήμιση, και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους φορείς και μεμονωμένους επιχειρηματίες έβαλαν το χέρι στην τσέπη ή συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο για να υλοποιηθεί αυτή η ακριβή παραγωγή. Επιστρέψτε μας όμως μια καλοπροαίρετη παρατήρηση σε έναν εξαιρετικό κατά τα λοιπά επιχειρηματία και συνδικαλιστή, τον δραστήριο Πρόεδρο της Ασπίδας και Αντιδήμαρχο Τουρισμού Νίκο Γιαννάκα που ανέλαβε να κάνει την ολιγόλογη υποδοχή. Φίλε Νίκο, ο τηλεοπτικός χρόνος είναι αμείλικτος και πρέπει απόλυτα προετοιμασμένα και στοχευμένα να πεις το ελάτε «γιατί στη Λέσβο» με πέντε συγκεκριμένες ατάκες και όχι γενικόλογα. Έτσι, δεν μιλάς για τα σπουδαία γαλακτοκομικά μας αλλά για φέτα και λαδοτύρι Μυτιλήνης, και για γκιουζλεμέδες, σουγάνια και σαρδέλα Καλλονής και όχι για ούζο με …μεζέ!