Όταν ο Νικόλας Ζούρος «ζωγραφίζει» …

18/07/2022 - 08:30 Ενημερώθηκε 15/07/2022 - 18:57

Αν δεν είναι μεθοδευμένη προβολή αυτή που κάνει ο Νικόλαος Ζούρος τότε τι είναι; Είναι εκείνος που μπορεί εκμεταλευόμενος την τέχνη, τα αθλήματα, τις παιδικές δραστηριότητες, τις εκθέσεις, τα συνέδρια και ότι βάλει ανθρώπου νους, να κοινωνεί σε μικρούς και μεγάλους, έλληνες και ξένους, την σπουδαιότητα του Μουσείου και την μοναδικότητα της Λέσβου.

Αρκεί να πούμε ότι το Απολιθωμένο Δάσος και η μοναδική ομορφιά του αποτέλεσε τις τελευταίες ημέρες πηγή έμνευσης για σπουδαστές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών που συμμετείχαν στο 2o Workshop που οργανώθηκε στη Δυτική Λέσβο.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών για τη δημιουργία σε ετήσια βάση καλλιτεχνικών workshop και συμμετοχή σε δράσεις εκπαίδευσης στην περιοχή.

Το 2ο Workshop της ΑΣΚΤ στη Λέσβο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μουσείο, το Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού που προσφέρει τα καταλύμματα για τη διαμονή των φοιτητών και το Σύλλογο Απανταχού Ερεσίων Θεόφραστος.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey