Ολοκληρωμένο σύστημα υγείας με έμφαση στην πρόληψη, από την «Interamerican»

10/12/2015 - 23:52

Στην πρωτοβάθμια υγεία εστιάζει η «Interamerican», καλύπτοντας, ωστόσο, σφαιρικά και σε όλο το φάσμα, τις σύγχρονες ανάγκες στον ασφαλιστικό τομέα της υγείας, από την πρόληψη και τον ιατρικό έλεγχο μέχρι τη νοσηλεία, το χειρουργείο και την αποκατάσταση.

Στην πρωτοβάθμια υγεία εστιάζει η «Interamerican», καλύπτοντας, ωστόσο, σφαιρικά και σε όλο το φάσμα, τις σύγχρονες ανάγκες στον ασφαλιστικό τομέα της υγείας, από την πρόληψη και τον ιατρικό έλεγχο μέχρι τη νοσηλεία, το χειρουργείο και την αποκατάσταση.

Η εταιρεία έχει οργανώσει ένα πρότυπο για την Ελλάδα, σύστημα υγείας, το «Medisystem». Το σύστημα τέθηκε σε λειτουργία το 1998 και έκτοτε, έχει αναπτυχθεί με σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, καθώς και με ενίσχυση από τη διεθνή εμπειρία.

Η εταιρεία αντλεί και εξειδικευμένη τεχνογνωσία, τόσο από τον μητρικό όμιλο «Achmea» όσο και από τον συνεταιρισμό διακεκριμένων ευρωπαϊκών εταιρειών «Eurapco», καθώς και από τον παγκόσμιο οργανισμό «Federation of Health Plans», στους οποίους συμμετέχει. Είναι σημαντικό ότι διενεργείται ετησίως ποιοτικός έλεγχος της λειτουργίας του «Medisystem», ενώ λειτουργεί μόνιμα μηχανισμός υποδοχής και διαχείρισης παραπόνων.

Το Δίκτυο υγείας

Το Δίκτυο υγείας αποτελεί τον «πυρήνα» του ολοκληρωμένου συστήματος υγείας «Medisystem», περιλαμβάνοντας σήμερα 1.395 συνεργαζόμενους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, 256 συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα και 19 συνεργαζόμενες κλινικές σε όλη την επικράτεια.

Ειδικότερα, στους συνεργαζόμενους ιατρούς περιλαμβάνονται 522 χειρούργοι – ειδικοί συνεργάτες, οι οποίοι αμείβονται για της επεμβάσεις που πραγματοποιούν απευθείας από την «Interamerican», χωρίς την οποιαδήποτε εμπλοκή του ασφαλισμένου στη συναλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίπεδο των πρωτοβάθμιων υπηρεσιών λειτουργούν και οι δύο ιδιόκτητες μονάδες, αυτή της γενικής κλινικής «Αθηναϊκή Κλινική» στο κέντρο της Αθήνας και το πολυϊατρείο «Medifirst» στα νότια προάστια της πρωτεύουσας.

Medicare για την πρωτοβάθμια φροντίδα

Τον προϊοντικό «χάρτη» της στην ασφάλιση υγείας ενισχύει η «Interamerican» με το νέο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδαςMedicare. Πρόκειται για ετησίως ανανεούμενο πρόγραμμα, που παρέχει δυνατότητα επιλογής υπηρεσιών στις ιδιόκτητες μονάδες υγείας του Ομίλου –την «Αθηναϊκή Mediclinic» και το «Medifirst» - καθώς επίσης και στη «Euromedica», γενική κλινική στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα προσιτό οικονομικά και προβλέπει έκπτωση 5% στο σύνολο για περισσότερους από έναν ασφαλισμένους σε ένα συμβόλαιο. Απευθύνεται σε άτομα μέχρι 60 ετών, με εκτιμώμενη την ασφαλισιμότητά τους στη βάση δηλώσεων υγείας που η εταιρεία επεξεργάζεται με την ψηφιακή εφαρμογή «Genius».

Απαραίτητη η ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Οι σύγχρονες συνθήκες επιτάσσουν –για τη συμπλήρωση έστω της κοινωνικής ασφάλισης υγείας αν υφίσταται– την αναζήτηση λύσεων στην ιδιωτική ασφάλιση.

Η εταιρεία, ασφαλιστικά πρωτοπόρος στον τομέα της υγείας, με συνεχή βελτίωση και απλοποίηση των προγραμμάτων της και με προτάσεις που παρέχουν τη δυνατότητα της επιλογής που ταιριάζει στις προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, φέρνει σήμερα την ασφάλιση υγείας πιο κοντά στον πολίτη.

Πηγη: View

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey