Νέο πάρκινγκ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Βρέθηκε χώρος…

19/12/2013 - 15:23

Μία προσφορά υπήρξε για το διαγωνισμό που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης προκειμένου να βρεθεί νέος χώρος στάθμευσης.

Μία προσφορά υπήρξε για το διαγωνισμό που πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης προκειμένου να βρεθεί νέος χώρος στάθμευσης. Θυμίζουμε ότι απ’ όταν ξεκίνησαν οι εργασίες για τη νέα πτέρυγα, χρησιμοποιείται για τις ανάγκες αυτών μεγάλο τμήμα του πάρκινγκ, γεγονός που έχει δημιουργήσει κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή τριγύρω από το Νοσοκομείο.

Το ακίνητο του ενδιαφερομένου είναι απέναντι ακριβώς από την είσοδο του Νοσοκομείου απ’ όπου πήγαινε κανείς στα Επείγοντα Περιστατικά. Το οικόπεδο έχει έκταση δύο στρέμματα και ο φάκελος του ενδιαφερομένου που κατατέθηκε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, πρόκειται να εξεταστεί άμεσα από την αρμόδια επιτροπή.

Να θυμίσουμε ότι η διοίκησή του αναζητούσε έκταση περίπου δύο στρεμμάτων, η οποία θα είναι ικανή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, να φιλοξενήσει περίπου 55 αυτοκίνητα. Το χρηματικό ποσό που θα δίνεται στον εργολήπτη σε ετήσια βάση, ανέρχεται στις 8.400 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου τού Φ.Π.Α..

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey