Δευτέρα με JOKER & Τρίτη με Persepolis

Θερινό σινεμά ΚΝΕ

04/07/2022 - 18:00 Ενημερώθηκε 04/07/2022 - 18:22

Η Τομεακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ, διοργανώνει βραδιές θερινού σινεμά, ξεκινώντας από σήμερα, στην ταράτσα των γραφείων του ΚΚΕ.

«Οι θερινές προβολές της ΚΝΕ ξεκινούν απόψε, Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, στην ταράτσα των γραφείων του ΚΚΕ. Θα μας συντροφεύουν όλο το καλοκαίρι με επιλογές από κλασικό και σύγχρονο, ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, που θα μας προκαλέσουν γέλιο, συγκίνηση, προβληματισμό . Κάνουμε τις νύχτες μας πιο δημιουργικές με συναισθήματα που θα γίνουν τροφή για σκέψη και δράση!»

Δευτέρα 4/7 στις 21:00 : Joker (2019) του Τοντ Φίλιπς : Ένα ψυχολογικό θρίλερ με κοινωνιολογικές προεκτάσεις. Ο Τζόκερ σε προβληματίζει, δεν τελειώνει με τους τίτλους τέλους, τόσο που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν ο καπιταλισμός σού δείχνει την παρακμή του για να σε κάνει να τη συνηθίσεις...

Τριτη 5/7 στις 21:00 : Persepolis (2007) των Μαρζάν Σατραπί και Βανσάν Παρονό: Ασπρόμαυρο animation για... ενήλικες. Μέσα από αρκετό αυτοσαρκασμό και χιούμορ, η ταινία διαπερνά την ταραγμένη ιστορική περίοδο και εστιάζει κυρίως στη θέση της γυναίκας στο Ιράν. Το «Persepolis» έχει στοιχεία πολιτικής ταινίας και παίρνει θέση για το γυναικείο ζήτημα, σε βαθμό που μας προβληματίζει ώστε να το εμπλουτίσουμε και να το σκεφτούμε παραπάνω.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey