Σεμινάριο γαστρονομίας

27/02/2014 - 14:44

Διήμερο σεμινάριο γαστρονομίας με θέμα τη χρήση των ντόπιων προϊόντων στον τομέα της εστίασης, διοργανώνει η «Ανεμόεσσα» την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Μαρτίου.

Διήμερο σεμινάριο γαστρονομίας με θέμα τη χρήση των ντόπιων προϊόντων στον τομέα της εστίασης, διοργανώνει η «Ανεμόεσσα» την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Μαρτίου.

Το σεμινάριο διοργανώνεται σε συνέχεια του Συμποσίου που πραγματοποίησε ο Σύλλογος το Νοέμβριο του 2013, με θέμα «Παραγωγή - Τουρισμός - Περιβάλλον, ένα μέλλον για τη Λήμνο».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του εστιατορίου «Cavo del Mare» στο Ρωμαίικο Γιαλό και θα περιλαμβάνει δωρεάν πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα με το σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, που απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται έως την Τρίτη 3 Μαρτίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τη Σόφη Χαψή στο τηλέφωνο 22540 24888.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey