Πανευρωπαϊκά βραβεία στο Μυτιληνιό φωτογράφο γάμου Σάκη Μπατζάλη

Όταν το έθιμο γίνεται τέχνη…

13/02/2014 - 15:31

Το πανευρωπαϊκό βραβείο «Silver», το πρώτο που απονέμεται σε Έλληνα φωτογράφο, απονεμήθηκε στο Μυτιληνιό Σάκη Μπατζάλη το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, στο «Grand Hotel», από το αυστραλιανό Ινστιτούτο Φωτογραφίας Γάμου.

Το πανευρωπαϊκό βραβείο «Silver», το πρώτο που απονέμεται σε Έλληνα φωτογράφο, απονεμήθηκε στο Μυτιληνιό Σάκη Μπατζάλη το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, στο «Grand Hotel», από το αυστραλιανό Ινστιτούτο Φωτογραφίας Γάμου. Η πρόεδρος του Ινστιτούτου, ενός από τα πιο απαιτητικά ινστιτούτα παγκοσμίως, Kylie Lions, μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τις δεξιότητες του Μυτιληνιού φωτογράφου, ενώ ο ίδιος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και ως κριτής νέων ταλέντων.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ωστόσο, ο Σάκης Μπατζάλης έλαβε ακόμα τέσσερις διακρίσεις: «Επέστρεψα πολύ χαρούμενος με την πρώτη θέση στην κατηγορία φωτογραφίας “Open”, με δεύτερη θέση στην κατηγορία “Wedding Album (multiple photographers)”, τρίτη θέση στην κατηγορία “Bride and Groom alone (non wedding day)” και την υψηλότερη βαθμολογία 90 βαθμούς (gold) με τη δεύτερη θέση στην κατηγορία “Album Open” και 14 Merit Awards», επισημαίνει στην εφημερίδα μας.

«Το σημαντικότερο…»
Αν και λαμβάνει συνεχώς διακρίσεις από το 2010 που διαγωνίζεται, για τον ίδιο το συγκεκριμένο πανευρωπαϊκό βραβείο είναι το σημαντικότερο για την καριέρα του, αλλά και για την πορεία του ως αυτοδίδακτου. Η φωτογραφία που του χάρισε το «Silver», ήταν κινηματογραφική. Ο φακός του απαθανάτισε γαμπρό το γνωστό τερματοφύλακα της Δόξα Δράμας, Κωνσταντίνο Δάφκο, στο γάμο του με την κόρη τού επίσης γνωστού, Μυτιληνιού πρώην ποδοσφαιριστή Γιώργου Σπαρτάλη.

«Για να φτάσεις ψηλά, ξεκινάς από χαμηλά», εξομολογείται στο «Ε», ενθουσιασμένος για την κατάκτηση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey