Έκθεση κεραμικής και νέα εργαστήρια από το Δήμο Λήμνου

27/02/2013 - 16:25

Συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά τα εργαστήρια κεραμικής που ξεκίνησε από πέρσι ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Διά βίου μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου.

Συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά τα εργαστήρια κεραμικής που ξεκίνησε από πέρσι ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Διά βίου μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου.

Οι δημιουργίες των δεκάδων Λημνιών που συμμετείχαν στα εργαστήρια κεραμικής, που έγιναν σε τέσσερα χωριά του νησιού, θα παρουσιαστούν σε Έκθεσης Κεραμικής που θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο της Καρατζαδείου Βιβλιοθήκης. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα.

Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 2 έως τις 9 Μαρτίου, Δευτέρα - Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ και το Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ, ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Διά βίου μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου έχει προγραμματίσει τη λειτουργία νέων εργαστηρίων κεραμικής τέχνης για ενήλικες, στις Τοπικές Κοινότητες Θάνους και Μούδρου κατά το δίμηνο Μαρτίου - Απριλίου.

Τα τμήματα θα είναι διάρκειας οκτώ εβδομάδων και θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Μαρτίου. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να καταβάλλουν μόνο το κόστος προμήθειας των υλικών, που ανέρχεται σε 30 ευρώ περίπου το μήνα. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια κεραμικής, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22540 24011.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey