Εκδήλωση για τη «Λεσβιακή Παροικία»

Έκοψε την πίτα της

01/02/2013 - 22:02

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η «Λεσβιακή Παροικία», την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» της Αθήνας.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η «Λεσβιακή Παροικία», την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» της Αθήνας.

Τη γιορτή τίμησε πολύς κόσμος με την παρουσία του, τόσο εκπρόσωποι της πολιτικής, όσο και συντοπίτικων σωματείων, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του πολιτισμού.

Την εκδήλωση άνοιξε το διοικητικό συμβούλιο της «Παροικίας», τραγουδώντας τα κάλαντα σε «σύγχρονη» διασκευή, με τριγωνάκια στα χέρια. Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε η πρόεδρος του Σωματείου, Καίτη Μεσσηνέζη - Πλατσή, που ευχαρίστησε όσους συνετέλεσαν με τις προσφορές τους στην επιτυχία του λαχείου της βραδιάς και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη προσπάθεια που έγινε να έρθουν κοντά στην «Παροικία» παλιοί Μυτιληνιοί πρόσκοποι. Η ίδια, μαζί με τον επίτιμο πρόεδρο της «Παροικίας», Τάκη Χατζηαναγνώστου, έκοψαν τη βασιλόπιτα του Σωματείου, ενώ ακολούθησαν ζωντανή μουσική και τραγούδια, καθώς κι εμφάνιση του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Ανεμότιας, που παρουσίασε λεσβιακούς και άλλους χορούς.

Η βραδιά περιελάμβανε και λαχειοφόρο αγορά, καθώς και πλούσιο μπουφέ, με εκλεκτά φαγητά και μεγάλη ποικιλία γλυκών, ενώ έκλεισε με εμφάνιση των χορευτών του Συλλόγου «Μόλυβος», που διασκέδασε μαζί με τον κόσμο ως αργά το βράδυ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey