Χριστιάνα Καλογήρου

37 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

27/03/2014 - 15:48

Τα ονόματα 37 υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων ανακοίνωσε η Χριστιάνα Καλογήρου χθες το απόγευμα. «Πρόκειται για πρόσωπα που δραστηριοποιούνται ενεργά στις τοπικές κοινωνίες και εμπνέονται από τη διάθεσή τους να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Τα ονόματα 37 υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων ανακοίνωσε η Χριστιάνα Καλογήρου χθες το απόγευμα. «Πρόκειται για πρόσωπα που δραστηριοποιούνται ενεργά στις τοπικές κοινωνίες και εμπνέονται από τη διάθεσή τους να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους, τη γνώση και την εμπειρία τους, στην κοινή προσπάθεια για νέες συνθήκες δημιουργίας, ανάπτυξης και προοπτικής στην Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σε δήλωσή της, η υποψήφια περιφερειάρχης τονίζει πως η συμμετοχή στο συνδυασμό έχει ως μοναδικό κριτήριο την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την προσπάθεια ανταπόκρισης στις σύγχρονες ανάγκες, ενώ υπογραμμίζει πως η παράταξή της έρχεται να δώσει λύσεις στα προβλήματα των νησιών κι όχι για να κάνει διακηρύξεις.

«Πιστεύω ότι η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού μας σήμερα είναι εγγύηση για τη θέλησή μας να ξεφύγουμε από τις γενικές διακηρύξεις και να διατυπώσουμε με σαφήνεια προτάσεις για την ανάπτυξη, την αντιμετώπιση της ανεργίας, την κοινωνική συνοχή.

Για μια άνθηση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής δραστηριότητας στο Βόρειο Αιγαίο. Σε μια εποχή ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη, με πολλά και μεγάλα προβλήματα που είναι ορατά σε όλους, η ενασχόληση με τα δημόσια πράγματα παίρνει σήμερα το χαρακτήρα υπέρτερου καθήκοντος. Με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, έχω την πεποίθηση ότι η προσπάθειά μας θα φέρει αποτελέσματα. Δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάμε ότι εμείς ορίζουμε το μέλλον μας», υπογραμμίζει η κ. Καλογήρου.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού στη Λέσβο είναι οι: Απόστολος Αλατζάς (καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πρώην δήμαρχος Πέτρας), Θεόδωρος Βαλσαμίδης (ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου), Γρηγόριος Διόλατζης (επιχειρηματίας, πρώην δημοτικός σύμβουλος Μήθυμνας), Παναγιώτης Καλλονιάτης (συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου), Γεώργιος Κωνσταντιδέλλης (αγρότης, πρώην τοπικός σύμβουλος Μεσοτόπου Δήμου Ερεσού - Αντίσσης), Κωνσταντίνα Λεωνιδάκη (διακοσμήτρια), Ελένη Μακροπούλου (περιβαλλοντολόγος), Μάρθα Μπεριστιανίδου (δικηγόρος), Γεώργιος Νικολακόπουλος (πολιτικός μηχανικός), Αλέξανδρος Ροδίτης (δικηγόρος, μέλος Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης), Ελένη Τσακύρη (τραπεζική υπάλληλος), Δημοσθένης Χατζηγιάννης (δικηγόρος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Μυτιλήνης).

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού στη Λήμνο είναι οι: Ευάγγελος Γιαρμαδούρος (συνταξιούχος ΔΕΗ, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου), Γεώργιος Ζαχάρωφ (έμπορος, μέλος Αθλητικής Επιτροπής Δήμου Λήμνου), Στυλιανός Κανταράς (αξιωματικός εν αποστρατεία), Δέσποινα Κατσανέρη (ιατρός, δημοτική σύμβουλος Λήμνου και αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου).
Θυμίζουμε πως προ ημερών είχε ανακοινωθεί ότι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λέσβου και γιατρός Στρατής Κύτελης.

Το Σάββατο 5 Απριλίου στις 6:00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Οινουσσών, η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου θα παρουσιάσει τη διακήρυξη, την επωνυμία και το σήμα της παράταξης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey