Σε Ασώματο και Άγρα

Περιοδεία Σπύρου Γαληνού

27/03/2014 - 15:44

Μέσα στις επόμενες μέρες, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «Μόνο για τη Λέσβο», Σπύρος Γαληνός.

Μέσα στις επόμενες μέρες, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «Μόνο για τη Λέσβο», Σπύρος Γαληνός, θα αρχίσει σταδιακά να ανακοινώνει στελέχη που θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του.

Ο κ. Γαληνός ήδη όμως έχει αρχίσει τις περιοδείες σε δημοτικές και τοπικές κοινότητες του νησιού, κι έτσι την Κυριακή επισκέφθηκε τον Ασώματο και τη Δευτέρα την Άγρα.

Το πρωί της Κυριακής, μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και στελέχη της κίνησης, μετέβη στον Ασώματο, όπου και έτυχε, όπως τονίζει σε Δελτίο Τύπου τής «Μόνο για τη Λέσβο», θερμής υποδοχής από τους δημότες. Λίγο αργότερα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Προσκοπικό Κέντρο.

Το απόγευμα της Δευτέρας, επισκέφθηκε το χωριό της Άγρας, όπου επίσης οι δημότες τον υποδέχθηκαν ιδιαίτερα θερμά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και στις δύο επισκέψεις του συζήτησε με τους δημότες για τα προβλήματα των χωριών τους, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην επεξήγηση της βασικής του αρχής για τη διοικητική αποκέντρωση σ’ όλα τα χωριά, όπως και τη μεταφορά πόρων και αρμοδιοτήτων στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.

Όπως τόνισε, η διοικητική αποκέντρωση θα ξαναζωντανέψει τα χωριά του νησιού και θα οδηγήσει σε σημαντική βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey