Τη Λέσβο επισκέφθηκε η Αγλαΐα Κυρίτση

11/03/2014 - 03:25

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε η Αγλαΐα Κυρίτση συνεχίζοντας τον πρώτο κύκλο επισκέψεων στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου, που άρχισε με αφετηρία τη Λήμνο.

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε η Αγλαΐα Κυρίτση συνεχίζοντας τον πρώτο κύκλο επισκέψεων στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου, που άρχισε με αφετηρία τη Λήμνο.

Η υποψήφια περιφερειάρχης συναντήθηκε με στελέχη που δραστηριοποιούνται στο χώρο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά και με πολίτες από όλο το νησί, σε μια συνάντηση που κυριάρχησαν η αισιοδοξία ενόψει της δύσκολης εκλογικής μάχης  και η διάθεση των παρευρισκομένων να εργαστούν συλλογικά για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Παρών στη συνάντηση και ο Βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής.

Επίσης η υποψήφια περιφερειάρχης είχε συνεργασία με τον Βασίλη Τεντόμα, επικεφαλής στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές της παράταξης «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό».   Ο Βασίλης Τεντόμας  από τη θέση του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου με τις παρεμβάσεις και την κριτική του, ανέδειξε την αναποτελεσματικότητα της απερχόμενης διοίκησης Γιακαλή, αλλά και την πλήρη υποταγή του στα μνημονιακά κελεύσματα της κεντρικής εξουσίας.

Σημαντική ήταν και η συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λέσβου Στράτο Γεωργούλα, που υποστηρίζεται από μια πλατιά συμμαχία κοινωνικών δυνάμεων που συγκροτούν την δημοτική κίνηση «Ο Άλλος Δρόμος». Οι δύο υποψήφιοι εξέφρασαν την επιθυμία να συντονίσουν τη δράση τους, με στόχο την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού τόσο στην περιφέρεια όσο και ειδικότερα στο νησί της Λέσβου, σε Αριστερή – Προοδευτική - Αντιμνημονιακή κατεύθυνση.

Στο περιθώριο της σύντομης παραμονής της στο νησί,  η Αγλαΐα Κυρίτση είχε την ευκαιρία για μια σύντομη βόλτα στην αγορά της Μυτιλήνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους, άκουσε τα προβλήματα τους, αλλά και τις ευχές τους για ένα νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα, που θα σημάνει μια νέα εποχή για το νησί και την περιφέρεια, ενώ ταυτόχρονα θα στείλει και ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα με πανελλαδική εμβέλεια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey