ΔΗΜΑΡ

Παρεμβάσεις για ακτοπλοΐα και προκυμαία Μυτιλήνης

28/01/2014 - 15:18

«Μόλις δέκα ημέρες μετά από την επίκαιρη ερώτηση της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή για τη νησιωτική πολιτική και την απάντηση του υπουργού ότι όλα βαίνουν καλώς στην ακτοπλοΐα, η σύνδεση της Ικαρίας.

«Μόλις δέκα ημέρες μετά από την επίκαιρη ερώτηση της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή για τη νησιωτική πολιτική και την απάντηση του υπουργού ότι όλα βαίνουν καλώς στην ακτοπλοΐα, η σύνδεση της Ικαρίας, της Σάμου, της Λήμνου και του Άι-Στράτη με την πρωτεύουσα, αλλά και η σύνδεση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου με τη βόρειο Ελλάδα, παραμένει σε απαράδεκτα επίπεδα, με συνεχείς ακυρώσεις ή αλλαγές δρομολογίων και τραγικές συνθήκες ταξιδιού», αναφέρει η ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης Λέσβου τής ΔΗΜΑΡ.

Παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση πως αντί να προστατεύει το δικαίωμα των νησιωτών στη μετακίνηση και των νησιών στην ανάπτυξη, παραμένει παρατηρητής της δράσης συμφερόντων παρεμβαίνοντας επιλεκτικά.

Στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει γύρω από την αξιοποίηση των πεζοδρομίων της προκυμαίας της Μυτιλήνης, ρίχνει ευθύνες στη γενική γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.

Ο τρόπος που λειτούργησε στο συγκεκριμένο ζήτημα, προμηνύει το πώς θα συνεχίσει να κυβερνάται αυτός ο τόπος αν δεν υπάρξουν ανατροπές, όπως υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey