Ημερίδα ΟΝΝΕΔ για τα… λιμάνια!

17/01/2014 - 22:23

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, η ημερίδα που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Λέσβου με θέμα «Το Σύστημα Λιμένων της νήσου Λέσβου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, η ημερίδα που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Λέσβου με θέμα «Το Σύστημα Λιμένων της νήσου Λέσβου.

Η πρόταση ανάπλασης της προκυμαίας Μυτιλήνης».
Ο διευθυντής του Εργαστηρίου Λιμενικών Έργων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, καθηγητής Κώστας Μουτζούρης, παρουσίασε τα αποτελέσματα από την πρόσφατη καταγραφή του Εργαστηρίου, του συστήματος λιμένων νήσου Λέσβου παράλληλα με τις προτάσεις και τις προοπτικές λεσβιακών λιμένων για το 2014.

Στη συνέχεια, ο καθηγητής του Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μιχάλης Καρύδης, ανέδειξε τα περιβαλλοντικά προβλήματα που δημιουργούνται από τα λιμάνια και επικεντρώθηκε στην περίπτωση της λιμενικής ζώνης του λιμανιού της Μυτιλήνης.

Εκ μέρους τής ΟΝΝΕΔ, καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρός της, Παναγιώτης Αγουρόγιαννης, την πρόταση για την ανάπλαση κατέθεσε ο Δημήτρης Τρίχος, υπεύθυνος Υποδομών της Οργάνωσης, ενώ τη συζήτηση διηύθυνε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής τής ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Καρασαρίνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey