Φεστιβάλ τής ΚΝΕ στη Μυτιλήνη

29/08/2012 - 16:22

Την Παρασκευή και το Σάββατο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στη Μυτιλήνη, στο πάρκο της Επάνω Σκάλας (έναντι του ΙΚΑ). Στο χώρο τού Φεστιβάλ θα υπάρχουν περίπτερα του Κ.Κ.Ε., της ΚΝΕ, του ΠΑΜΕ, του ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών), βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», παιδότοπος, χώροι συζητήσεων, ενώ θα πραγματοποιηθεί και Τουρνουά Σκακιού.

Την Παρασκευή και το Σάββατο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στη Μυτιλήνη, στο πάρκο της Επάνω Σκάλας (έναντι του ΙΚΑ). Στο χώρο τού Φεστιβάλ θα υπάρχουν περίπτερα του Κ.Κ.Ε., της ΚΝΕ, του ΠΑΜΕ, του ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών), βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», παιδότοπος, χώροι συζητήσεων, ενώ θα πραγματοποιηθεί και Τουρνουά Σκακιού. Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 8 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου είχαν πραγματοποιηθεί προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στη Γέρα, το Μανταμάδο, τη Σκάλα Καλλονής, την Αγιάσο και τη Μύρινα.

Η κεντρική ομιλία στο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το βράδυ από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής τού Κ.Κ.Ε. Κώστα Παπαδάκη.

Την Παρασκευή, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει εργατικό τραγούδι από το συγκρότημα της ΚΝΕ, μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στον Μπέρτολτ Μπρεχτ, βιβλιοπαρουσίαση «Το γαλάζιο τετράδιο», συναυλία από τα συγκροτήματα «All Around» και «Μάγμα». Οι εκδηλώσεις τού Φεστιβάλ θα ανοίξουν με ομιλία μέλους του Νομαρχιακού Συμβουλίου τής ΚΝΕ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει εργατικό τραγούδι από το συγκρότημα της ΚΝΕ, αφιέρωμα στη Σωτηρία Βασιλακοπούλου, θεατρική παράσταση «Η σονάτα του σεληνόφωτος», ομιλία από τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος τής Κ.Ε. τού Κ.Κ.Ε. και λαϊκό γλέντι.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey