Με αεροπλάνα και βαπόρια για Λήμνο

Μετακινούν ετεροδημότες τα κόμματα

15/06/2012 - 14:50

Έντονο ενδιαφέρον καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στη Λήμνο για τη μετακίνηση των ετεροδημοτών, κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη Ν.Δ. και το Κ.Κ.Ε..

Έντονο ενδιαφέρον καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στη Λήμνο για τη μετακίνηση των ετεροδημοτών, κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη Ν.Δ. και το Κ.Κ.Ε..

Από το ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη ναυλωθεί δύο αεροσκάφη και θα πραγματοποιήσουν σήμερα και αύριο δύο πτήσεις τσάρτερ. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά και την επιθυμία ετεροδημοτών να ταξιδέψουν στο νησί, κάτι που δε συνέβη στις προηγούμενες εκλογές, με αποτέλεσμα και στη Λήμνο το ΠΑΣΟΚ να καταγράψει χαμηλά ποσοστά.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ
Έντονη δραστηριοποίηση στο θέμα της μετακίνησης των ετεροδημοτών έδειξε και ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, ανακοινώνοντας μάλιστα τις προθέσεις του να διευκολύνει τη μετακίνηση ετεροδημοτών από τον τόπο κατοικίας τους, με προορισμό τον τόπο όπου ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα. Στην ανακοίνωση σπεύδει, όμως, να διευκρινίσει ότι «είναι σαφές ότι χρήματα και δωρεάν εισιτήρια δε μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ενημερώνει, ωστόσο, τους ετεροδημότες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, ότι σύμφωνα με τους κανόνες των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εταιρειών, ο συντονισμός ταξιδιωτών σε ομάδες των 20 επιβατών για τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, ή δέκα επιβατών για τις αεροπορικές εταιρείες, οδηγεί σε ομαδικό εισιτήριο και σε ειδικές, χαμηλότερες τιμές.

Έτσι, η Οργάνωση Λήμνου τού ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ενημερώσει τους ετεροδημότες, προκειμένου να συντονιστούν για την οργάνωση και δημιουργία γκρουπ, να απευθύνονται για μετακίνηση από Λήμνο προς Λαύριο - Θεσσαλονίκη - Καβάλα και επιστροφή, στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία ΟΤΕ μπροστά στην Εμπορική Τράπεζα, πρωί και απόγευμα, στο τηλέφωνο 6945-033325.

Για μετακίνηση από Λαύριο - Θεσσαλονίκη - Καβάλα προς Λήμνο και επιστροφή, στο κεντρικό γραφείο που έχει συσταθεί για την εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών, στα τηλέφωνα 210 3378606 και 210 3378607.

Τέλος, ζητά από τους ετεροδημότες που θα πάρουν μαζί τους το Ι.Χ. τους και θα μετακινηθούν από την Καβάλα ή το Λαύριο, να δηλώσουν τον τόπο προορισμού τους και τις πιθανές κενές θέσεις που διαθέτουν, προκειμένου να διευκολύνουν επιβάτες που δε διαθέτουν αυτοκίνητο.

Με μικρότερο ενδιαφέρον, καθώς τα οικονομικά των κομμάτων δεν το επιτρέπουν, αποφάσισαν να μετακινήσουν ετεροδημότες η Ν.Δ. και το Κ.Κ.Ε..

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο τα αεροπορικά δρομολόγια, όσο και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, παρουσιάζουν αυτές τις μέρες πληρότητα για τη Λήμνο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey