Και ο Γιάννης Ζερδελής στη Λήμνο

01/06/2012 - 15:15

Στην ανοικτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο, συμμετείχε ο εκλεγμένος την 6η Μαΐου βουλευτής του κόμματος Γιάννης Ζερδελής.

Στην ανοικτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο, συμμετείχε ο εκλεγμένος την 6η Μαΐου βουλευτής του κόμματος Γιάννης Ζερδελής. Στην εκδήλωση συζητήθηκαν όλες οι προοπτικές που διαγράφονται για τις ερχόμενες εκλογές, ενώ ο κ. Ζερδελής αναφέρθηκε στη δυνατότητα «που επιτέλους εκφράζεται για μια φιλολαϊκή πολιτική, εκφρασμένη από μια κυβέρνηση συνεργασίας δυνάμεων της Αριστεράς και της οικολογίας, για την προοπτική εξόδου της χώρας από το μνημόνιο και την κρίση», και στο πρόγραμμα διακυβέρνησης που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Στη Λήμνο επίσης ο Γιάννης Ζερδελής συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γιατρών και του Συλλόγου Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο, με τους εργαζομένους του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Λήμνου, καθώς επισκέφτηκε και το δήμαρχο Λήμνου, Αντώνη Χατζηδιαμαντή, και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Δήμου λόγω της ελλιπούς και προβληματικής κρατικής χρηματοδότησης, αλλά και για τα έργα τα οποία, παρά τις δυσκολίες, κατασκευάζονται αυτή την περίοδο στο νησί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey