Μεγαλύτερη στήριξη περιμένει η ΔΗΜΑΡ

16/05/2012 - 15:18

Με ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό και τη χώρα, η Δημοκρατική Αριστερά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών προσπάθησε να συμβάλει στη συγκρότησης μιας κυβέρνησης ευρείας λαϊκής και κοινοβουλευτικής νομιμοποίησης, που θα κινούνταν στον αντίποδα της ασκούμενης πολιτικής.

Με ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό και τη χώρα, η Δημοκρατική Αριστερά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών προσπάθησε να συμβάλει στη συγκρότησης μιας κυβέρνησης ευρείας λαϊκής και κοινοβουλευτικής νομιμοποίησης, που θα κινούνταν στον αντίποδα της ασκούμενης πολιτικής, η οποία αποδοκιμάστηκε με έντονο τρόπο από τη λαϊκή ετυμηγορία.

Η Δημοκρατική Αριστερά Λέσβου τονίζει πως το κόμμα «έκανε ό,τι ήταν δυνατό προκειμένου να υπάρξει λύση προς αυτή την κατεύθυνση. Μια λύση που θα εξέφραζε και την απόφαση των Ελλήνων πολιτών να αποδεσμευτούμε από τις ρυθμίσεις του μνημονίου και ταυτόχρονα να υπηρετήσουμε την πολιτική που θα κρατάει σταθερά τη χώρα στην Ευρωζώνη και στο Ευρώ.».

Η αποτυχία εξεύρεσης λύσης προς αυτή την κατεύθυνση χαρακτηρίζεται αρνητική εξέλιξη και αποδίδονται ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηρίζει ανυπόστατες συκοφαντίες τα όσα λέχθηκαν το προηγούμενο διάστημα για συμφωνία Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και τονίζει πως, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη χώρα και την κοινωνία, ελπίζει να έχει την υποστήριξη ακόμη μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey