Κριτική Χήρα για την εικόνα που επικρατεί στην παραλία του Μολύβου

Χήρας: «Πλήρη εγκατάλειψη και δυσφήμιση προς το εξωτερικό η κατάσταση που επικρατεί στην έναρξη της τουριστικής περιόδου»

28/04/2022 - 10:00

Κριτική ασκεί ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΞΕΚΙΝΑΜΕ», Νικόλαος Χήρας, στην Δημοτική Αρχή Βέρρου με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου με την έλευση των πρώτων Charter και της εικόνας που σχηματίζεται στην παραλία του Μολύβου. Στο δελτίο Τύπο ο επικεφαλής ζητά από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του «να πράξουν το αυτονόητο για τους επαγγελματίες του κλάδου και τους  εργαζόμενους του, αλλά φυσικά και την τοπική κοινωνία».

Το δελτίο Τύπου

Εδώ και μία εβδομάδα έχουν καταφθάσει τα πρώτα τσάρτερ στο νησί μας αλλά η Δημοτική Αρχή του κ. Βέρρου μάλλον το αγνοεί!

Δεν εξηγείται αλλιώς η εικόνα της παραλίας του Μολύβου. Της ατμομηχανής του τουρισμού του Δήμου μας!

Πλήρη εγκατάλειψη και δυσφήμιση προς το εξωτερικό η κατάσταση που επικρατεί στην έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Αυτή είναι η συμβολή της Δημοτικής Αρχής του κ. Βερρου μετά από δύο χρόνια πανδημίας που επηρέασε τις αφίξεις στο νησί μας;

Δεν προσδοκούμε να αποκομίσουμε αντιπολιτευτικα οφέλη παρά μόνο καλούμε ώστε και την ύστατη ώρα τον κ. Δήμαρχο  και τους συνεργάτες του να πράξουν το αυτονόητο για τους επαγγελματίες του κλάδου και τους  εργαζόμενους του, αλλά φυσικά και την τοπική κοινωνία.
 Πράξτε σήμερα αυτό που έπρεπε να πράξτε χτες!


Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey