Πρόγραμμα εργασιών του Τμήματος Αυτεπιστασίας

Τσιμεντοστρώσεις και συντήρηση δημοτικών κτηρίων από το Δήμο Μυτιλήνης

20/11/2020 - 16:38

Το Τμήμα Αυτεπιστασίας του Δήμου, μετά από εντολή του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, έχει ξεκινήσει την τσιμεντόστρωση πολλών δρόμων στην πόλη της Μυτιλήνης.  Τις επόμενες ημέρες, θα διατεθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες τα βασικά υλικά για την κάλυψη των ίδιων αναγκών.

Μετά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του δρόμου της Ζωοδόχου Πηγής, το προσωπικό της αυτεπιστασίας θα διατρέξει τους δρόμους της πόλης αλλά και των κοινοτήτων του Δήμου, για να επισκευάσει τα σημεία εκείνα που παρουσιάζουν πρόβλημα.

«Γνωστοποιούμε, επίσης, στους συνδημότες μας ότι, μέχρι σήμερα, η Δημοτική Αρχή αξιοποίησε, κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο, το ολιγάριθμο προσωπικό της Αυτεπιστασίας, πραγματοποιώντας μια σειρά από εργασίες-παρεμβάσεις στις δημοτικές κτηριακές υποδομές και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άμεση βελτίωση της οδοποιίας και της καθημερινής ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας» αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής.

Ακόμη σημειώνεται ότι η Δημοτική Αρχή έχει ήδη προχωρήσει στη συντήρηση μεγάλου μέρους των δημοτικών και κοινοτικών κτηρίων και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζει να συνεχιστούν παρόμοιες παρεμβάσεις, ώστε να σωθούν από τη διάβρωση πολλών ετών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey