Αιτήσεις έως 5 Σεπτεμβρίου

Αναπληρωτές και ωρομίσθιοι Ειδικής Αγωγής

03/09/2014 - 13:52

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου καλεί τους υποψηφίους με τα απαραίτητα προσόντα, που επιθυμούν να προσληφθούν ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και ως αναπληρωτές από τον κλάδο Δ.Ε.1 του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.).

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου καλεί τους υποψηφίους με τα απαραίτητα προσόντα, που επιθυμούν να προσληφθούν ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και ως αναπληρωτές από τον κλάδο Δ.Ε.1 του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), προκειμένου να στελεχωθούν οι ΣΜΕΑΕ και τα ΚΕΔΔΥ Βορείου Αιγαίου για το σχολικό έτος 2014 - 2015, να υποβάλουν σχετική αίτηση έως την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά και μόνο στην περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία επιθυμούν να προσληφθούν. Για το Βόρειο Αιγαίο, καλούνται να καταθέσουν αίτηση από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, στα γραφεία της υπηρεσίας που βρίσκονται στη Μυτιλήνη, στο Μακρύ Γιαλό (οδός Ελ. Βενιζέλου 26, πρώτος όροφος).

Επίσης, οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν ταχυδρομικώς τη σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22510 48166 (υπεύθυνος: Ευστράτιος Τζίτζιρας) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. και Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου (http://vaigaiou.pde.sch.gr).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey