Εξετάσεις πιστοποίησης ελληνικής γλώσσας

06/06/2014 - 15:35

Εξετάσεις για την πιστοποίηση της ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού για υπηκόους τρίτων χωρών, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο καθεστώς τού επί μακρόν διαμένοντος για το πρώτο εξάμηνο του 2014

Εξετάσεις για την πιστοποίηση της ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού για υπηκόους τρίτων χωρών, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο καθεστώς τού επί μακρόν διαμένοντος για το πρώτο εξάμηνο του 2014, οργανώνει το Σάββατο 5 Ιουλίου η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης.

Οι εξετάσεις θα γίνουν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μυτιλήνης, στην οδό Πιττακού 44. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως και την Παρασκευή 20 Ιουνίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μυτιλήνης στην οδό Πιττακού 44. Πληροφορίες, στο 22510 37401 απογευματινές ώρες και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης έχουν όσοι είναι υπήκοοι τρίτων χωρών (όχι πολίτες Ευρωπαϊκής Ένωσης), είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και μένουν νόμιμα στην Ελλάδα τουλάχιστον για πέντε έτη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey