Απεργεί ο δημόσιος τομέας

18/03/2014 - 15:19

Απεργία 48ωρη αύριο Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Μαρτίου, έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για τους εργαζομένους του δημόσιου τομέα, το Νομαρχιακό Τμήμα Λέσβου της οποίας καλεί σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει αύριο στις 11 το πρωί, στα Κεντρικά Λύκεια.

Απεργία 48ωρη, αύριο Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Μαρτίου, έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για τους εργαζομένους του δημόσιου τομέα, το Νομαρχιακό Τμήμα Λέσβου της οποίας καλεί σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει αύριο στις 11 το πρωί, στα Κεντρικά Λύκεια.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΛΜΕ Λέσβου, η οποία προχωρά σε τριήμερη απεργία έως τις 21 Μαρτίου, ακολουθώντας τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στις 22 Μαρτίου 2014, οι εργαζόμενοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα πριν από οκτώ μήνες (σχολικοί φύλακες, καθηγητές μέσης εκπαίδευσης και εργαζόμενοι σε υπουργεία) θα οδηγηθούν σε απόλυση, «έναν αιώνα μετά τις τελευταίες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων», όπως επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ.

Ξεχωριστή σημασία αποκτά για την ΕΛΜΕ η 22α Μαρτίου, ημέρα που ολοκληρώνεται η περίοδος της διαθεσιμότητας και «εκατοντάδες εκπαιδευτικοί, μαζί με χιλιάδες άλλους υπάλληλους, θα ανοίξουν το χορό των απολύσεων στο Δημόσιο, μέσα στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε οι εργαζόμενοι από κυβέρνηση - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ.», τονίζει μεταξύ άλλων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey