Το κάλεσμα του Επιμελητηρίου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς Φωτογραφία Αρχείου

Δηλώσεις συμμετοχής επιχειρήσεων - μελών του Επιμελητηρίου Λέσβου στην 86η ΔΕΘ

20/07/2022 - 13:00

Το Επιμελητήριο Λέσβου, προτίθεται να συμμετάσχει στην 86η ΔΕΘ, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), που διοργανώνεται από 10 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2022 και με ανακοίνωσή του καλεί τις επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Λέσβου, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 86η ΔΕΘ, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η 86η ΔΕΘ έχει ως τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.

Η φιλοξενία των επιχειρήσεων μελών στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Λέσβου, θα είναι δωρεάν και περιλαμβάνει: την παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας, το κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης των Περιπτέρων. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής, ενοικίασης εξοπλισμού ή στελέχωσης θα επιβαρύνει τους χρήστες, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Λέσβου στο τηλ.: 22510 29727 (εσωτερικό 6) κα. Αγγέλα Χατζηγιαννάκη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey